ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

USA CONSULTING

Η προσέγγιση του CLC για την προετοιμασία και τις αιτήσεις στα Πανεπιστήμια υπερβαίνει την βασική παροχή καθοδήγησης από ειδικούς. Προσφέρουμε 24/7 προσοχή και εξατομικευμένη φροντίδα, βασιζόμενοι στην εκτεταμένη εμπειρία μας προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται σε όλη τη διαδικασία. Εκτός από την ακαδημαϊκή καθοδήγηση, βοηθάμε τους μαθητές να ξεπεράσουν τις προκλήσεις του Λυκείου, να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης, να βελτιώσουν τις ηγετικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να εξερευνήσουν νέες ακαδημαϊκές και εξωσχολικές ευκαιρίες για τη δημιουργία της ισχυρότερης δυνατής αίτησης για τα Πανεπιστήμια.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ CLC

Στρατηγική Δημιουργία Εξατομικευμένης Αίτησης

Θα σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε και να κάνετε μια συναρπαστική προβολή των ικανοτήτων και των ενδιαφερόντων σας, επιδεικνύοντας την πνευματική σας περιέργεια έξω από την τάξη, τα πάθη σας, τα ενδιαφέροντά σας και την ηγετική σας συμπεριφορά μέσω του αθλητισμού, της κοινωνικής συνεισφοράς, των μαθητικών συμβουλίων, των σχολικών και πολιτιστικών συλλόγων και σχετικών προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης.

Ολοκληρωμένη Αξιολόγηση Προφίλ Μαθητή

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων σας, των εξωσχολικών δραστηριοτήτων σας, των ηγετικών ρόλων σας, της κοινωνικής συνεισφοράς και άλλων, για να προσδιορίσουν με ακρίβεια τα πλεονεκτήματα και τους τομείς στους οποίους πρέπει να πραγματοποιήσετε βελτιώσεις.

Στοχευμένη Επιλογή Λίστας Πανεπιστημίων

Οι σύμβουλοί μας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να επιμεληθούν μια καλά ισορροπημένη λίστα Πανεπιστημίων, με προσβασιμότητα, στόχο, και ασφάλεια, που ευθυγραμμίζονται με τις ακαδημαϊκές και προσωπικές προτιμήσεις σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η τοποθεσία, το μέγεθος, τα προγράμματα, και η κουλτούρα της πανεπιστημιούπολης, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια στοχευμένη επιλογή.

Εξαιρετικό Common Application Personal Statement

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας παρέχουν εξειδικευμένη καθοδήγηση για τη δημιουργία ενός συναρπαστικού και καλογραμμένου personal statement που αντικατοπτρίζει τη μοναδική φωνή σας και ευθυγραμμίζεται άψογα με την εξατομικευμένη σας αίτηση, διασφαλίζοντας ότι η έκθεσή σας ξεχωρίζει μεταξύ του ανταγωνισμού.

Προσαρμοσμένες Συμπληρωματικές Εκθέσεις

Προσφέρουμε εξατομικευμένη καθοδήγηση για το πώς να προσεγγίσετε και να προσαρμόσετε τις απαντήσεις σας σε συμπληρωματικές εκθέσεις που απαιτούνται από διαφορετικά Πανεπιστήμια, βοηθώντας σας να επιδείξετε το γνήσιο ενδιαφέρον σας για το Πανεπιστήμιο και να κάνετε την αίτησή σας πραγματικά να ξεχωρίζει.

Αποτελεσματικές Συμβουλές για Συστατική Επιστολή

Οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν στη στρατηγική επιλογή ισχυρών συστάσεων και θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με το πώς να ζητήσετε επιστολές, να παρέχετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και να τις παρακολουθείτε με εκτίμηση, διασφαλίζοντας ότι οι συστατικές επιστολές σας είναι αποτελεσματικές και υποστηρίζουν την αίτησή σας.

Επιτυχημένη Προετοιμασία Συνέντευξης

Θα σας προετοιμάσουμε διεξοδικά για τις συνεντεύξεις μέσω εκτεταμένης έρευνας, πρακτικής και καθοδήγησης, βοηθώντας σας να σταθείτε  με σιγουριά στις συνεντεύξεις και να αφήσετε μια θετική εντύπωση στους Υπεύθυνους Αποδοχών.

Στρατηγική Καθοδήγηση για Waitlist/Deferrals

Αν λάβετε μια απόφαση αναβολής ή αναμονής, οι σύμβουλοί μας θα παρέχουν στρατηγική καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής πρόσθετου υλικού ή της εκδήλωσης συνεχούς ενδιαφέροντος, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες αποδοχής σας.

Εποικοδομητικός σχολιασμός-διάλογος

Σας ενθαρρύνουμε ενεργά να αναζητήσετε διευκρινίσεις και καθοδήγηση από τους έμπειρους συμβούλους μας, τους Υπεύθυνους Αποδοχών ή τους τωρινούς φοιτητές, διασφαλίζοντας ότι έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.

Ενημερωμένη Βοήθεια Τελικής Επιλογής

Η ομάδα μας θα παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση για την αξιολόγηση των αποδοχών και τη λήψη της τελικής απόφασης, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η προσφορά οικονομικής βοήθειας, τα προγράμματα, η κουλτούρα στην Πανεπιστημιούπολη, η τοποθεσία και οι προσωπικές προτιμήσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε μια καλά ενημερωμένη επιλογή που ευθυγραμμίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Σας γνωρίζουμε, σας αναπτύσσουμε και σας παρουσιάζουμε, χρησιμοποιώντας την πλούσια εμπειρία μας με τις εισαγωγές στα Πανεπιστήμια και το μοναδικό και εκτεταμένο δίκτυό μας.

Η ομάδα του CLC όχι μόνο παρέχει στους μαθητές μοναδικές ευκαιρίες μάθησης, αλλά επίσης ενισχύει την ανάγκη συμμετοχής στην κοινωνία και την κοινωνική ευθύνη μεταξύ των μαθητών του.

MENTORSHIP PROJECTS ΤΟΥ CLC

Υπό τη στενή καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων που είναι μέλη του δικτύου αποφοίτων και φίλων του CLC Net, οι μαθητές ενθαρρύνονται να ενισχύσουν τα πάθη τους και να αναπτύξουν σημαντικές ερευνητικές δεξιότητες. Μέσω των Mentorship Projects του CLC, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρακτική μάθηση, να συνεργαστούν με συνομηλίκους και να συνεισφέρουν ουσιαστικά στους τομείς ενδιαφέροντός τους.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ CLC

Η ομάδα του CLC οργανώνει τις δικές της εθελοντικές πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και ΜΚΟ και ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε δράσεις όπως δράσεις παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και εκστρατείες κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Συμμετέχοντας στις εθελοντικές δράσεις του CLC, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σημαντικές αξίες, όπως η ενσυναίσθηση, η συμπόνια και η κοινωνική ευθύνη, κάνοντας μια σημαντική προσφορά στη ζωή των άλλων.

TO NETWORK TOY CLC

Οι μαθητές μας γίνονται μέλη του διακεκριμένου δικτύου μας που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, με αποφοίτους και φίλους που κατέχουν υψηλές θέσεις σε διάφορες βιομηχανίες, επιχειρήσεις και ακαδημαϊκούς κύκλους ανά τον κόσμο. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών μας παρέχει απαράμιλλες ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξη και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Περισσότερα από
27 χρόνια εμπειρίας

+ 3,000
Μαθητές

Εξατομικευμένη
Προσοχή

Πανεπιστήμια που έχουν γίνει αποδεκτοί οι μαθητές μας (ενδεικτικά)

Scroll to Top