ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ MBA

MBA

Η ομάδα συμβούλων μας για ΜΒΑ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υλικού, καθοδήγησης και απαράμιλλη υποστήριξη για να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της καριέρας σας. Η κα Πέπη Χρησταλά, η επικεφαλής σύμβουλος με 26 έτη εμπειρίας, συνεργάζεται μαζί σας σε όλη τη διαδικασία της αίτησης, διασφαλίζοντας την επιτυχία σας. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην κατανόηση των φιλοδοξιών σας, επιτρέποντάς μας να προτείνουμε κατάλληλα προγράμματα MBA για να επιλέξετε. Επιλέγοντας το ολοκληρωμένο πακέτο μας, θα αποκτήσετε τα απαραίτητα εργαλεία για να υποβάλετε συναρπαστικές εκθέσεις και εντυπωσιακά βίντεο και να διαπρέψετε στις συνεντεύξεις για πρόγραμμα MBA, όλα με μια θετική προοπτική.

ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ CLC ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση του ιστορικού και των προσδοκιών σας, βοηθώντας σας να καθορίσετε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μια συναρπαστική στρατηγική αίτησης.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διατυπώσουμε τη μοναδική σας ιστορία, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως οι βαθμολογίες των εξετάσεων, οι βαθμοί, η εργασιακή εμπειρία, οι επιθυμίες για υποτροφίες και η επιθυμητή τοποθεσία σπουδών. Μέσα από μια ενδελεχή αξιολόγηση των διαπιστευτηρίων σας, θα εντοπίσουμε τα προγράμματα MBA που ευθυγραμμίζονται με το προφίλ και τις φιλοδοξίες σας.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Θα μετατρέψουμε το επαγγελματικό βιογραφικό σας σε ένα ισχυρό βιογραφικό για MBA που αιχμαλωτίζει την προσοχή των υπεύθυνων αποδοχών. Η ομάδα μας θα χρησιμοποιήσει τα δοκιμασμένα πρότυπά μας για να δομήσει το βιογραφικό σας αποτελεσματικά.

Θα επισημάνουμε τα εκπαιδευτικά σας επιτεύγματα, τα επιτεύγματα σταδιοδρομίας σας και τις σχετικές εμπειρίες σας για να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή εικόνα των προσόντων σας. Τηρώντας τη σωστή μορφή και χρησιμοποιώντας πειστική γλώσσα, θα διασφαλίσουμε ότι το βιογραφικό σας θα ξεχωρίσει μεταξύ των ανταγωνιστών.

BRAINSTORMING ΈΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Σε συνεργασία με τους συμβούλους μας για τις αιτήσεις, θα συμμετάσχετε σε μια εκτενή διαδικασία brainstorming για να αναπτύξετε εξαιρετικά θέματα έκθεσης που παρουσιάζουν την προσωπικότητά σας.

Παρέχουμε ειδικές γνώσεις για κάθε Πανεπιστήμιο σχετικά με το τι αναζητούν τα προγράμματα MBA στις εκθέσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συναρπαστικές αφηγήσεις. Μπορείτε να υποβάλετε τις εκθέσεις σας και τις απαντήσεις ερωτήσεων σύντομων απαντήσεων σε εμάς για απεριόριστη επεξεργασία.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα παράσχει έγκαιρη ανατροφοδότηση εντός δύο ημερών, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε εκθέσεις που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις προτροπές, θα επιδεικνύουν το βάθος της σκέψης σας και θα εντυπωσιάζουν τους εξεταστές της αίτησης.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ VIDEO

Εάν τα προγράμματα MBA που στοχεύετε απαιτούν υποβολή βίντεο, οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό βίντεο που θα επικοινωνεί αποτελεσματικά την ιστορία σας μέσω εικόνας.

Θα παρέχουμε σχόλια σχετικά με τα δείγματα καταγραφής βίντεο, βοηθώντας σας να βελτιώσετε το τελικό αποτέλεσμα που θα παραδώσετε και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ενσωματώνοντας τις οδηγίες μας, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό και συναρπαστικό βίντεο που θα έχει απήχηση στις επιτροπές αποδοχών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των καταλληλότερων επαφών για να γράψετε πειστικές συστατικές επιστολές για λογαριασμό σας.

Οι σύμβουλοί μας θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την προσέγγιση επικοινωνίας με τις επαφές σας, διασφαλίζοντας ότι έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και καθοδήγηση για να ευθυγραμμίσουν τις επιστολές τους με τη συνολική αίτησή σας. Μέσω της υποστήριξής μας, θα ενισχύσετε τη δύναμη των συστάσεων σας, ενισχύοντας την υποψηφιότητά σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Για να διαπρέψετε στις συνεντεύξεις για MBA, προσφέρουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία. Οι σύμβουλοί μας οργανώνουν προσομοιωτικές συνεντεύξεις, προσαρμοσμένες σε διάφορες δομές συνεντεύξεων, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Σας συνδέουμε με τους αποφοίτους μας που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς προγράμματα MBA, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις.

Προσφέρουμε ειδική υποστήριξη για απαιτήσεις που σχετίζονται με τις συνεντεύξεις, όπως επεξεργασία εκθέσεων πριν από τη συνέντευξη του MIT Sloan, ανασκόπηση των βίντεο του Chicago Booth και βοήθεια με σχολιασμό μετά τη συνέντευξη του Harvard Business School.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΈΚΘΕΣΗΣ ΠΡΙΝ/ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Για επιλεγμένα προγράμματα MBA όπως το Harvard Business School, το Chicago Booth και το MIT Sloan, βοηθάμε τους υποψηφίους που προσκαλούνται σε συνέντευξη υποβάλλοντας επιπλέον εκθέσεις ή βίντεο.

Οι σύμβουλοί μας διασφαλίζουν τη συνέπεια στον γραπτό και προφορικό σας λόγο σε όλη τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επιτρέποντάς σας να παρουσιάσετε τις ιδέες σας αποτελεσματικά και να διατηρήσετε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ

Η δέσμευσή μας προς εσάς επεκτείνεται και πέραν της υποβολής της αίτησής σας. Είτε λαμβάνετε αποδοχή είτε βρίσκεστε στη λίστα αναμονής, εξακολουθούμε να παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.

Σας καθοδηγούμε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να απομακρυνθείτε από τη λίστα αναμονής, προσφέρουμε συμβουλές για τη δημιουργία εντυπωσιακών ενημερώσεων λίστας αναμονής και παρέχουμε συστάσεις για την επιλογή του Πανεπιστημίου που ταιριάζει καλύτερα με τους στόχους σας.

Ως μέρος της οικογένειας των αποφοίτων μας, σας συνδέουμε με πρώην φοιτητές στο μελλοντικό σας Πανεπιστήμιο και σε άλλα ιδρύματα, δημιουργώντας ένα πολύτιμο δίκτυο για το ταξίδι σας στο MBA.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CLC ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Οι φοιτητές μας γίνονται μέλη του διακεκριμένου δικτύου μας που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, με αποφοίτους και φίλους που κατέχουν υψηλές θέσεις σε διάφορες βιομηχανίες, επιχειρήσεις και ακαδημαϊκούς κύκλους ανά τον κόσμο. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών μας παρέχει απαράμιλλες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Περισσότερα από
27 χρόνια εμπειρίας

Περισσότερες
από 2500 Αποδοχές
σε Κορυφαία Προγράμματα

Εξατομικευμένη
Προσοχή από
Αφοσιωμένους
Συμβούλους

Scroll to Top