ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Οι Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι του CLC προσφέρουν εξειδικευμένη καθοδήγηση σε φοιτητές πανεπιστημίων από διάφορους τομείς, όπως η επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος, οι διαδρομές σταδιοδρομίας, το branding και η πλοήγηση στην αγορά εργασίας. Καθοδηγούν τους φοιτητές να δημιουργήσουν ισχυρά προφίλ, παρέχουν συμβουλές για τον προγραμματισμό μαθημάτων, προσφέρουν καθοδήγηση σταδιοδρομίας, ενισχύουν το branding τους και τους κρατούν ενήμερους για τις τάσεις του κλάδου. Οι σύμβουλοί μας παρέχουν συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού ταξιδιού, βοηθώντας τους φοιτητές να εξερευνήσουν τις επιλογές τους μετά την αποφοίτηση, να εξασφαλίσουν πρακτική άσκηση και να αξιοποιήσουν το δίκτυο του CLC.

Το CLC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να βελτιώσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι και να ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει το CLC:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΦΙΛ

Οι ειδικοί του CLC θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός συναρπαστικού βιογραφικού (CV) που αναδεικνύει τις δυνάμεις, τα επιτεύγματα και τις εμπειρίες σας.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Οι ακαδημαϊκοί σύμβουλοί μας είναι αφοσιωμένοι στη στενή συνεργασία με τους φοιτητές μας για να εντοπίσουν τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά ενδιαφέροντά τους από νωρίς και να παρέχουν καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία. Αξιολογούν το υπόβαθρο των φοιτητών, τα ακαδημαϊκά προσόντα και την εμπειρία για να αξιολογήσουν την καταλληλότητα των διαφόρων προγραμμάτων Master που είναι διαθέσιμα στον τομέα σπουδών τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της βιομηχανίας, τις προοπτικές απασχόλησης, και τις πιθανές πορείες σταδιοδρομίας.

Social Media Branding

ØΟι σύμβουλοι του CLC θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο παρέχοντας καθοδήγηση σχετικά με το πώς να βελτιστοποιήσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλετε τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας και να δικτυωθείτε αποτελεσματικά με επαγγελματίες του κλάδου.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Οι σύμβουλοι του CLC θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να εξερευνήσουν διαφορετικές πορείες σταδιοδρομίας, να προσδιορίσουν τα ενδιαφέροντα και τα δυνατά σας σημεία και να τα ευθυγραμμίσουν με τις κατάλληλες ευκαιρίες εργασίας. Παραμένουν ενημερωμένοι σχετικά με τις τάσεις του κλάδου και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας για να σας παρέχουν σχετικές πληροφορίες.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι σύμβουλοι του CLC μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία εύρεσης πρακτικής άσκησης που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη σύνταξη στοχευμένων συνοδευτικών επιστολών που επικοινωνούν αποτελεσματικά τα προσόντα και το ενδιαφέρον σας για συγκεκριμένες θέσεις πρακτικής άσκησης.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CLC ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Οι φοιτητές μας γίνονται μέλη του διακεκριμένου δικτύου μας που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, με αποφοίτους και φίλους που κατέχουν υψηλές θέσεις σε διάφορες βιομηχανίες, επιχειρήσεις και ακαδημαϊκούς κύκλους ανά τον κόσμο. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών μας παρέχει απαράμιλλες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιχειρηματική ανάπτυξη.

“Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές σας με την Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική Συμβουλευτική του CLC για τους φοιτητές Πανεπιστημίων.

Τεχνογνωσία, Αφοσίωση, Πηγές, Δίκτυο

Απογειώστε το μέλλον σας, ξεκλειδώστε την επιτυχία!”

Scroll to Top