Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του προγράμματος IB παρακολουθώντας το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα προ-IB. Ελάτε σε επαφή με τις απαιτήσεις του IB και τις απαιτούμενες  γνώσεις για κάθε θέμα που θα πρέπει να ξεκινήσετε. Θα εργαστείτε πάνω σε κάθε τομέα που καλύπτει το πρόγραμμα σπουδών των πρώτων τριών μηνών του ΙΒ, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας της θεωρίας και της εξάσκησης καθώς και της εκμάθησης, των προσομοιωτικών τεστ τεχνικών για την ΕΑ - Εσωτερικές Αξιολογήσεις και Έκθεση. Οι καλά καταρτισμένοι και έμπειροι καθηγητές μας, κάνουν τους μαθητές να αισθάνονται την απαιτούμενη γνωστική και προσωπική αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσουν το IB1.

Image

Η Μοναδικότητά μας

  • Χρήση μιας μοναδικής πλατφόρμας διδασκαλίας PRE IB, η οποία συνδυάζει τεχνολογία και βιβλία, καθώς επίσης και της δικής μας πλατφόρμας CLC online, βοηθώντας τους μαθητές να πάρουν στα χέρια τους  τη δική τους εκπαίδευση.
  • Παρέχεται δικό μας υλικό προσαρμοσμένο & εξατομικευμένο στις ανάγκες κάθε μαθητή και πάντα με φιλική και ενθαρρυντική ατμόσφαιρα που βοηθάει στην ανάπτυξη των μέγιστων δεξιοτήτων του κάθε μελλοντικού σπουδαστή.