Το CLC παρέχει μαθήματα SAT με προετοιμασία παγκόσμιας κλάσης από τους ειδικούς εκπαιδευτές μας, σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, που βοηθά τους μαθητές να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Τα τμήματα μικρών ομάδων, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξατομικευμένη διδασκαλία, με όλα τα οφέλη της αφοσίωσης και της ενθάρρυνσης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Η ομάδα των εκπαιδευτικών μας είναι έμπειρη και αφοσιωμένη στο να βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να μεγιστοποιήσουν τις βαθμολογίες τους. Η εμπειρία τους καλύπτει όλους τους τομείς της διδασκαλίας στάνταρ εξετάσεων, IB και πανεπιστημιακών μαθημάτων.
ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Η χαμηλή αναλογία μαθητών-καθηγητών διασφαλίζει εξατομικευμένη προσοχή, καθώς οι εκπαιδευτικοί μας κατανοούν σε βάθος τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. Οι καθηγητές μας γνωρίζουν πώς να καθοδηγούν μια τάξη και πώς να διδάσκουν βασικές στρατηγικές που ενισχύουν τις βαθμολογίες.
ΕΚΤΕΝΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΚΤΕΝΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το υλικό, που χρησιμοποιείται στην τάξη μας, επιλέγεται μετά από προσεκτική διαδικασία αξιολόγησης. Χρησιμοποιούμε το καλύτερο υλικό και πρακτικές εξετάσεις από παγκοσμίου κλάσης πηγές, αξιοποιώντας την εμπειρία των εκπαιδευτικών μας στην προετοιμασία των εξετάσεων.
ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕ  ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SAT

ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SAT

Οι μαθητές μας εξασκούνται και εξοικειώνονται με την εξέταση, κάνοντας τουλάχιστον 20 test προσομοίωσης στις εγκαταστάσεις μας υπό πραγματικές συνθήκες εξέτασης. Οι επιδόσεις τους αξιολογούνται και γίνονται ανάλογες προσαρμογές.

SAT SCORES OF OUR STUDENTS

Image