IB TUTORING

ΜΑΘΗΜΑΤΑ IB

Καλώς ήλθατε στο IB του CLC, όπου είμαστε αφοσιωμένοι στο να είμαστε στην πρώτη γραμμή της διδασκαλίας IB. Με την εξατομικευμένη μας προσέγγιση και την ολοκληρωμένη υποστήριξή μας, προσπαθούμε να παρέχουμε στους μαθητές την καλύτερη δυνατή εμπειρία διδασκαλίας. Είτε πρόκειται για καθοδήγηση με το Extended Essay, τα Internal Assessments, ή το Theory of Knowledge, οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να διακριθείτε. Εκτός από τα μαθήματα, προσφέρουμε εξετάσεις προσομοίωσης, 24ωρη υποστήριξη και μια ομάδα εξαιρετικών καθηγητών που είναι παθιασμένοι με την επιτυχία σας. Στο IB του CLC, πιστεύουμε ότι θα ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ελάτε μαζί μας και ζήστε τη διαφορά στο ταξίδι σας στο IB.

ib φροντιστήριο clc

ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΒ

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους καθηγητές IB που έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στην παροχή βοήθειας στους μαθητές για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Κατέχουν εις βάθος γνώση του προγράμματος σπουδών του IB και γνωρίζουν επαρκώς τα κριτήρια αξιολόγησης.

Οι καθηγητές μας έχουν υποβληθεί σε αυστηρή εκπαίδευση και έχουν βαθιά κατανόηση των ειδικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του IB.

Είναι αφοσιωμένοι στην παροχή διδασκαλίας και καθοδήγησης υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένης στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Δίνουμε προτεραιότητα στην εξατομικευμένη προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Οι καθηγητές μας συνεργάζονται στενά με τους μαθητές για να εντοπίσουν τα δυνατά τους σημεία, τις αδυναμίες και τα στυλ μάθησής τους.

Κατανοώντας τις μοναδικές ανάγκες κάθε μαθητή, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα διδασκαλίας που εστιάζει στους συγκεκριμένους τομείς για βελτίωση.

Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση ενθαρρύνει ένα υποστηρικτικό και ευνοϊκό περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να εξελιχθούν.

ΕΚΤΕΝΕΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένο και εκτενές υλικό μελέτης και πηγές που ευθυγραμμίζονται με το πρόγραμμα σπουδών του IB.

Το υλικό μας καλύπτει όλα τα θέματα και περιλαμβάνει βιβλία, ερωτήσεις πρακτικής εξάσκησης, past papers, και συμπληρωματικό υλικό από αξιόπιστες πλατφόρμες του IB.

Οι πηγές μας ενημερώνονται τακτικά ώστε να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών και στα πρότυπα εξέτασης.

Με τη χρήση αυτών των πηγών, οι μαθητές αποκτούν μια σταθερή βάση γνώσης και έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υλικού για να υποστηρίξουν τη μάθηση τους.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Για να βελτιώσουμε την ετοιμότητά σας για τις εξετάσεις, προσφέρουμε εξετάσεις που προσομοιώνουν στις πραγματικές συνθήκες εξέτασης IB. Αυτές οι εξετάσεις διεξάγονται στο χώρο μας, παρέχοντας στους μαθητές ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εξετάσεων. Οι καθηγητές μας σχεδιάζουν σχολαστικά αυτές τις εξετάσεις για να αντικατοπτρίζουν τη μορφή, το χρονοδιάγραμμα και το επίπεδο δυσκολίας των επίσημων εξετάσεων IB. Με τη συμμετοχή σε εξετάσεις προσομοίωσης, οι μαθητές αποκτούν πολύτιμη εμπειρία στη διαχείριση του χρόνου τους, στην αντιμετώπιση δύσκολων ερωτημάτων και στη βελτίωση της επίδοσής τους στις επίσημες εξετάσεις.

INTERNAL ASSESSMENTS (IAS)

Τα IA περιλαμβάνουν διάφορες εργασίες, όπως εργαστηριακές εκθέσεις, δοκίμια, παρουσιάσεις ή projects. Οι καθηγητές μας καθοδηγούν τους μαθητές στη διαδικασία των ΙΑ, βοηθώντας τους να επιλέξουν κατάλληλα θέματα, να αναπτύξουν ερευνητικές ερωτήσεις, να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν πειράματα (αν απαιτείται), να οργανώσουν και να δομήσουν την εργασία τους και να παρέχουν σχολιασμό στα προσχέδια για να εξασφαλίσουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

EXTENDED ESSAY (EE)

Το EE είναι ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο που επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν ένα θέμα που τους ενδιαφέρει εις βάθος. Οι καθηγητές μας βοηθούν τους μαθητές να επιλέξουν κατάλληλες ερευνητικές ερωτήσεις, να πραγματοποιήσουν ανασκοπήσεις βιβλιογραφίας, να αναπτύξουν μεθοδολογίες έρευνας, να οργανώσουν και να δομήσουν τις εκθέσεις τους και παρέχουν καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία έρευνας και συγγραφής.

THEORY OF KNOWLEDGE (TOK)

Το TOK είναι ένα μοναδικό στοιχείο του IB Diploma που διερευνά τη φύση της γνώσης σε διάφορους κλάδους. Οι καθηγητές μας καθοδηγούν τους μαθητές στη διατύπωση και την παρουσίαση των εκθέσεων και των παρουσιάσεων του TOK, διασφαλίζοντας τη συνοχή, τη σαφήνεια και την αποτελεσματική επικοινωνία των ιδεών.

Οι υπηρεσίες διδασκαλίας μας στο IB συνδυάζουν έμπειρους καθηγητές, εξατομικευμένη προσοχή, εμπεριστατωμένα υλικά διδασκαλίας και εξετάσεις προσομοίωσης για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπειρία μάθησης.

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους μαθητές του ΙΒ να επιτύχουν, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία, υποστήριξη και καθοδήγηση για να διαπρέψουν στο ακαδημαϊκό τους ταξίδι. 

Έχουμε την
εμπιστοσύνη
300+ μαθητών

7/7
σε 2+ μαθήματα

Ευέλικτη
Διδασκαλία

Scroll to Top