ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το CLC, που ιδρύθηκε το 1996, λειτουργεί με όραμα και αποστολή που εκτείνεται πέρα ​​από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη. Με μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας για τεστ, της συμβουλευτικής για εισαγωγή σε Πανεπιστήμια, των εξατομικευμένων μαθημάτων διδασκαλίας, της συμβουλευτικής για επαγγελματική σταδιοδρομία και της δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου αποφοίτων, το CLC προσπαθεί να ενισχύσει τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιδιώξεις των μαθητών, εμπνέοντάς τους ταυτόχρονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης.

Στον επίκεντρο του οράματος του CLC βρίσκεται η δέσμευση για εξατομικευμένη φροντίδα και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Με την παροχή συγκεκριμένων στρατηγικών και τη χρήση εκτενούς υλικού, το CLC δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στα τεστ και να επιτύχουν εξαιρετικές βαθμολογίες. Επιπλέον, μέσω της οξυδερκούς καθοδήγησης και της αταλάντευτης υποστήριξης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, το CLC βοηθά τους μαθητές να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στα μελλοντικά Πανεπιστήμια. Επιπλέον, τα μαθήματα διδασκαλίας του CLC καλύπτουν τις επιμέρους μαθησιακές ανάγκες, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ακαδημαϊκή απόδοση των μαθητών. Μέσω εξατομικευμένης διδασκαλίας, το CLC στοχεύει στο να παρέχει στους μαθητές τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις για να διακριθούν στις σπουδές τους.

Σύμφωνα με την αποστολή του, το CLC αναγνωρίζει τη σημασία της εξέλιξης της σταδιοδρομίας και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής. Βοηθώντας τους μαθητές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, να αναγνωρίζουν τα δυνατά τους σημεία και να σχεδιάζουν ορθά πλάνα σταδιοδρομίας, το CLC τους εξοπλίζει με την απαιτούμενη καθοδήγηση για να ακολουθήσουν στοχευμένες επαγγελματικές πορείες.

Πέρα από ακαδημαϊκές και επαγγελματικές αναζητήσεις, το CLC προχωρά ένα βήμα παραπέρα μεταλαμπαδεύοντας το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης στους νέους. Ενσωματώνοντας στα προγράμματά του συζητήσεις για τη λήψη ηθικών αποφάσεων, τη συμμετοχή στην κοινότητα και τα παγκόσμια ζητήματα, το CLC ενθαρρύνει τους νέους να γίνουν ενεργοί πολίτες προσφέροντας στις κοινότητές τους και φορείς θετικής αλλαγής. Μέσω ουσιαστικών συζητήσεων, έκθεσης σε διαφορετικές οπτικές και συμμετοχής σε κοινωφελείς δραστηριότητες, το CLC στοχεύει να εμπνεύσει τα νεαρά άτομα προκειμένου να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CLC

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Πέπη Χρησταλά

CEO, Ιδρυτής, Σύμβουλος Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
Η ms. Peppy Χρησταλά είναι καθοδηγητική δύναμη στο CLC από το 1996, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Με την εκτενή γνώση της στις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, διασφαλίζει ότι οι μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για τις μελλοντικές τους προσπάθειες. Ωστόσο, ο αντίκτυπος της ms. Peppy ξεπερνά τους ακαδημαϊκούς σκοπούς. Μέσω του προγράμματος CLCengage, διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ μέντορα και μαθητή, αποσκοπώντας στη δημιουργία ερευνητικών projects που αντικατοπτρίζουν κοινωνικά ζητήματα. Επιπλέον, οι συνεργασίες της με φιλανθρωπικές οργανώσεις, μέσω της διοργάνωσης εθελοντικών εκδηλώσεων προσαρμοσμένων στους μαθητές του CLC, ενισχύουν την αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και δημιουργούν μόνιμο αντίκτυπο στην κοινωνία. Εκτός από την εξειδίκευσή της στον τομέα της συμβουλευτικής, η ms. Peppy διαθέτει πιστοποίηση ως Διεθνής Σύμβουλος από το NYU (2016) και είναι εξουσιοδοτημένη Global UK Universities Agent. Αυτές οι πιστοποιήσεις ενισχύουν περαιτέρω την ικανότητά της να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για Πανεπιστήμια, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις για το διεθνές εκπαιδευτικό περιβάλλον. Το ηγετικό προφίλ της και η αφοσίωσή της καθιστούν το University Mentoring του CLC αξιόπιστη πηγή για μαθητές που αναζητούν ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εκτός από τον ακαδημαϊκό χώρο, η προσωπική συμμετοχή και το πάθος της ms. Peppy, που αποσκοπούν στη βοήθεια των μαθητών της, αποδεικνύονται μέσω της ενεργού συμμετοχής της στο Hellenic American Leadership Council, στο Worldwide Women's Association και στο WeSolve Advisory Board, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην προώθηση της ηγεσίας, της ουσιαστικής συμμετοχής στην κοινότητα και της ενδυνάμωσης των γυναικών σε ευρύτερη κλίμακα. Για να ενισχύσει την κοινότητα του CLC, η ms. Peppy ξεκίνησε το δίκτυο αποφοίτων CLCNet, αυξάνοντας την υποστήριξη που παρέχει το CLC ακόμη και μετά την αποφοίτηση των μαθητών. Αυτή η αποκλειστική πλατφόρμα επιτρέπει στους πρώην μαθητές του CLC να επικοινωνήσουν, να δικτυωθούν και να προωθήσουν επιχειρηματικές συνεργασίες, ενώ συνεχίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Μέσω του CLCNet, η ms. Peppy διασφαλίζει ότι η καθοδήγηση και οι διασυνδέσεις που παρέχονται από το CLC επεκτείνονται πέρα ​​από το ακαδημαϊκό ταξίδι, δημιουργώντας δια βίου ευκαιρίες για τους αποφοίτους.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ

Με τη συνεργασία σας με το CLC, αποκτάτε πρόσβαση σε μια ομάδα Συμβούλων που δεν είναι μόνο ειδικοί στον τομέα τους, αλλά και διαθέτουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για τη μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων σας για αποδοχή στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που επιθυμείτε. Οι σύμβουλοί μας είναι οι προσωπικοί σας καθοδηγητές καθ’ όλη τη διάρκεια της απαιτητικής διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, παρέχοντας αστείρευτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Κατανοούμε τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις που αντιμετωπίζετε και είμαστε αφοσιωμένοι στο να είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Είτε έχετε ερωτήσεις, είτε ανησυχίες είτε χρειάζεστε βοήθεια ανά πάσα στιγμή, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε την προσοχή και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανταπεξέλθετε στην πολυπλοκότητα της διαδικασίας υποβολής αίτησης, να ενισχύσετε την υποψηφιότητά σας για να γίνετε αποδεκτοί από κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 

Λαμπρινή Ζαχαράκη 
Premier Graduate Admissions Consultant

Η Λαμπρινή Ζαχαράκη είναι έμπειρη Σύμβουλος Αιτήσεων και καθηγήτρια LNAT με υψηλά προσόντα, εντυπωσιακή εμπειρία 18 ετών στον τομέα της εκπαίδευσης και κάτοχος πτυχίου Νομικής και LLM στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο. Το υπόβαθρό της ως δικηγόρος ενισχύει τον ρόλο της ως καθηγήτρια LNAT, παρέχοντας εξειδικευμένη καθοδήγηση. Με τις γνώσεις της για τη νομική συλλογιστική, την κριτική σκέψη και τις αναλυτικές δεξιότητες, η Λαμπρινή βοηθά τους μαθητές να αναλύουν περίπλοκα νομικά σενάρια και να κατασκευάζουν ορθά αιτιολογημένες απαντήσεις. Η τεχνογνωσία της διασφαλίζει ότι οι μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για να επιτύχουν στο LNAT και να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους σε προγράμματα νομικής παγκοσμίου κύρους. Η Λαμπρινή φημίζεται για τις εξαιρετικές της ικανότητες στην επιχειρηματολογία και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στο να βοηθά τους μαθητές να διακριθούν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Η καθοδήγηση και η υποστήριξή της είχαν ως αποτέλεσμα οι μαθητές να εξασφαλίσουν αποδοχές σε αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως η Οξφόρδη, το King’s College London, το University College London, το London School of Economics, το Imperial College London, το INSEAD, το HEC Paris, το Columbia University, το McGill University, το University of Pennsylvania, το University of Chicago και το MIT.

Μαίρη Χρησταλά
University Admissions Consultant

Η Μαίρη Χρησταλά, έμπειρη Σύμβουλος Αιτήσεων, κατέχει πληθώρα εμπειρίας και τεχνογνωσίας με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας ως Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Σπουδών. Είναι κάτοχος του Certificate of Teaching English as a Second Language από το Πανεπιστήμιο McGill στον Καναδά και του Certificate of Academic English από το University of Queensland στην Αυστραλία. Ως Πιστοποιημένη Καθηγήτρια Αγγλικών και πρώην Διορθωτής για Εκδόσεις Αγγλικών βιβλίων, διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να παρέχει γλωσσική υποστήριξη και υπηρεσίες επεξεργασίας εκθέσεων και κειμένων. Έχοντας ζήσει στον Καναδά και την Αυστραλία, η Μαίρη φέρνει μια μοναδική οπτική για τις ανταμοιβές και τις προκλήσεις των σπουδών στο εξωτερικό. Αξιοποιεί τις εμπειρίες της από πρώτο χέρι για να παρέχει πολύτιμες γνώσεις σε μαθητές που στοχεύουν Πανεπιστήμια της Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Μαίρη Παπαδάτου
Assistant Admissions Consultant and Researcher

Η Μαίρη Παπαδάτου είναι Βοηθός Σύμβουλος και Ερευνήτρια με πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό στη Γαλλική Μοντέρνα Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Lumière Lyon 2 στη Γαλλία. Ως πολύτιμο μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του CLC, παρέχει πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας της αίτησης, αξιοποιώντας τις εκτεταμένες γνώσεις της για να βοηθήσει τους μαθητές στην πολυπλοκότητα της διαδικασίας. Η Μαίρη διεξάγει ολοκληρωμένη έρευνα για να εντοπίσει Πανεπιστήμια που ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε μαθητή. Και διαπρέπει στην καθοδήγηση μαθητών για εισαγωγή σε γαλλόφωνα Πανεπιστήμια. Η μακρόχρονη εμπειρία της και η εξοικείωσή της με τις εισαγωγές σε αυτά τα ιδρύματα, της επιτρέπουν να προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση, προετοιμάζοντας τους μαθητές για επιτυχία.

 

Αριάδνη Δελημήτρου

Assistant College Admissions Consultant

Η Αριάδνη είναι βοηθός συμβούλου πανεπιστημίου και καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας, κατέχοντας πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία από το Καποδιστριακό και Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προς το παρόν, είναι υποψήφια διδάκτορ στη Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Northeastern στο Λονδίνο. Η Αριάδνη έχει συμμετάσχει ενεργά σε διάφορα σεμινάρια γραφής και επεξεργασίας αγγλικής γλώσσας, αποκτώντας πιστοποιήσεις. Με μια πλούσια πολυπολιτισμική εμπειρία που περιλαμβάνει διαμονή στις ΗΠΑ, στην Ισπανία, στο Βέλγιο και στην Ελλάδα, η Αριάδνη φέρνει μια ολιστική και φρέσκια προσέγγιση στη διαδικασία εφαρμογής σε πανεπιστήμια. Οι ποικίλες πολιτιστικές της εμπειρίες και οι εκπαιδευτικές της προσόντα την τοποθετούν μοναδικά για να καθοδηγήσει τους φοιτητές προς το να αξιοποιήσουν το μέγιστο δυνατόν. Η Αριάδνη δεσμεύεται να παρέχει προσωποποιημένη υποστήριξη στην πλοήγηση των φοιτητών μέσα στις πολυπλοκότητες των αιτήσεων πανεπιστημίου, εξασφαλίζοντας ότι οι φοιτητές όχι μόνο πληρούν, αλλά ξεπερνούν τους ακαδημαϊκούς και προσωπικούς τους στόχους.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Επιλέγουμε σχολαστικά τους καθηγητές μας με βάση τα ιδιαίτερα προσόντα τους, την εκτενή διδακτική εμπειρία, τη φιλοσοφική προσέγγιση και το ακλόνητο πάθος για τα μαθήματά τους. 

Στο CLC, είμαστε υπερήφανοι για τους καταρτισμένους καθηγητές μας που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής ακαδημαϊκής υποστήριξης στους μαθητές μας. Οι καθηγητές μας διαθέτουν εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία στα μαθήματά τους, ενσταλάζοντας στους μαθητές γνήσιο πάθος για μάθηση. Με την δέσμευση για αριστεία, οι καθηγητές μας κατέχουν τα καλύτερα υλικά διδασκαλίας από διάφορες αξιόπιστες πηγές, εξασφαλίζοντας στους μαθητές πρόσβαση σε ολοκληρωμένο και ενημερωμένο υλικό.

Για να προετοιμάσουν αποτελεσματικά τους μαθητές, οι καθηγητές μας έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες. Υποβάλλονται σε αυστηρή εκπαίδευση για να εξοικειωθούν με τα συγκεκριμένα τεστ και να βελτιώσουν τη διδακτική τους προσέγγιση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το πρόγραμμα σύμφωνα με τις μοναδικές απαιτήσεις κάθε μαθητή. Όλοι οι καθηγητές μας είναι απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων, στην πλειονότητά τους κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών διπλωμάτων και είναι ιδιαίτερα έμπειροι στη διδασκαλία τους. Επιπλέον, ορισμένοι από τους καθηγητές μας είναι αναγνωρισμένοι εξεταστές IBO, ενισχύοντας περαιτέρω την εξειδίκευσή τους και την κατανόηση των εξετάσεων του International Baccalaureate (IB).

Με γνώμονα τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, οι καθηγητές μας είναι έμπειροι στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και ικανοί στη χρήση της δικής μας διαδικτυακής πλατφόρμας του CLC. Αυτό εξασφαλίζει απρόσκοπτες διαδικτυακές συνεδρίες, παρέχοντας στους μαθητές μια διαδραστική και αποτελεσματική εμπειρία μάθησης.

Μέσω της τεχνογνωσίας, της αφοσίωσης και της δέσμευσης των υψηλά καταρτισμένων καθηγητών μας, το CLC προσπαθεί να βελτιώσει την ακαδημαϊκή απόδοση των μαθητών και να προωθήσει τη βαθιά κατανόηση των θεμάτων που μελετούν. Πιστεύουμε ότι η επάρκειά τους, σε συνδυασμό με το προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών και την καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα μας, συμβάλλει στην επιτυχία και την εξέλιξη των μαθητών μας.

H ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CLC

Η διοικητική μας ομάδα είναι η ραχοκοκαλιά του CLC αφού παρέχει υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία του ινστιτούτου μας.

Τα άτομα που αποτελούν την διοικητική ομάδα μας μπορούν να αναλάβουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών και να προσφέρουν υψηλό επίπεδο απόδοσης. Έχουν μοναδικές δεξιότητες και εμπειρία για να παρέχουν στους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς υποστήριξη υψηλής ποιότητας και να οργανώνουν αποτελεσματικά όλες τις διοικητικές διαδικασίες. Η αφοσίωσή τους και η 24/7 υποστήριξή τους είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που επιδεικνύουν, δουλεύοντας σκληρά στα παρασκήνια, για να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του CLC, να υποστηρίξουν και να επιλύσουν προβλήματα, υποστηρίζοντας το όραμα του ινστιτούτου μας.

Άννα Αλεξανδρίδη
Διευθύντρια Οργάνωσης & Ακαδημαικών Προγραμμάτων

Η Άννα Αλεξανδρίδη είναι Διευθύντρια Οργάνωσης & Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων στο CLC. Είναι κάτοχος Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των πτυχών της αποτελεσματικής λειτουργίας του CLC. Ο ρόλος της Άννας επεκτείνεται πέρα ​​από τα διοικητικά καθήκοντα, καθώς διατηρεί στενές σχέσεις με τους γονείς και τους μαθητές του CLC, χρησιμεύοντας ως σημείο επαφής για τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες τους και δίνοντας λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η τεχνογνωσία της στα Πανεπιστήμια και στις απαιτήσεις εισαγωγής, της επιτρέπουν να συντονίζει αποτελεσματικά τη συμβουλευτική ομάδα, διασφαλίζοντας ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να καθοδηγήσουν τους μαθητές στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Επιπλέον, η Άννα παρέχει βοήθεια στους μαθητές για ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το εκπαιδευτικό τους ταξίδι, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητές τους για επιτυχία, τόσο στην επιλογή προγραμμάτων όσο και στα τεστ, και εν τέλει να ενισχύουν τις προοπτικές τους για εισαγωγή σε κορυφαία Πανεπιστήμια. Η αφοσίωσή της στην ομαλή επικοινωνία, η αποτελεσματική επίλυση θεμάτων και η καλά προετοιμασμένη συμβουλευτική ομάδα, συμβάλλουν στη συνολική επιτυχία του προγράμματος του CLC, καθοδηγώντας τους μαθητές στην διαδικασία εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο και στην επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος.

Γιώργος Μηλίτσης
Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Συντονιστής IB

Ο Γιώργος Μηλίτσης είναι Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Συντονιστής IB στο CLC. Διαθέτει εντυπωσιακό μορφωτικό υπόβαθρο, ως κάτοχος Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων , Diploma στο Hospitality Management, e-Master στη Διαχείριση εσόδων ξενοδοχείων και Master στο Finance και Risk Management. Ο ρόλος του Γιώργου είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση συνεργασιών, τη δημιουργία σχέσεων με τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό και την ανάπτυξη στρατηγικών για την προσέλκυση μαθητών κορυφαίας ποιότητας στο CLC. Επιπλέον, έχοντας εκπαιδευτεί ως καθηγητής IB Business και IB Coordinator, επιβλέπει το πρόγραμμα IB, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα στο CLC πληροί τα αυστηρά πρότυπα του προγράμματος σπουδών και παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση στους μαθητές. Η εξειδίκευσή του σε αυτόν τον τομέα του επιτρέπει να καθοδηγεί και να υποστηρίζει μαθητές και καθηγητές ΙΒ, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη και εμπλουτισμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Διαδραματίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του CLCNet, μιας πλατφόρμας που διευκολύνει τις διασυνδέσεις εργασίας και τις συνεργασίες μεταξύ αποφοίτων και φίλων του CLC. Συνδέοντας αποφοίτους με πιθανούς εργοδότες και ενισχύοντας συνεργασίες, ο Γιώργος συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία και ανάπτυξη του δικτύου αποφοίτων του CLC.

Δήμητρα Κρεμμύδα
Στέλεχος Οργάνωσης & Επικοινωνίας

Η Δήμητρα Κρεμμύδα είναι βασικό μέλος της ομάδας του CLC, ως Στέλεχος Οργάνωσης & Επικοινωνίας για περισσότερα από 18 χρόνια. Διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εκτέλεση διαφόρων διοικητικών καθηκόντων και στην παροχή ανεκτίμητης υποστήριξης στο λογιστήριο. Μία από τις βασικές αρμοδιότητες της Δήμητρας είναι η διασφάλιση του αποτελεσματικού προγραμματισμού των μαθημάτων στο CLC, μια εργασία που απαιτεί σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες. Η δέσμευσή της για αριστεία συμβάλλει σημαντικά στην ομαλή λειτουργία των διοικητικών λειτουργιών του CLC. Με την εκτεταμένη εμπειρία και αφοσίωσή της, η Δήμητρα διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διασφάλιση ότι τα μαθήματα του CLC προγραμματίζονται αποτελεσματικά, επιτρέποντας στους μαθητές να έχουν μια καλά δομημένη και βελτιστοποιημένη μαθησιακή εμπειρία. Επιπλέον, παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στο διδακτικό προσωπικό, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπρέψουν στους ρόλους τους και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μαθητές.

Χριστίνα Κορδερά 
Γραμματεία Διοίκησης

Η Χριστίνα Κορδερά, κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας, είναι βασική Διοικητική Γραμματέας στο CLC. Ο ρόλος της είναι καθοριστικός στη διευκόλυνση της απρόσκοπτης επικοινωνίας μεταξύ των μαθητών, των γονέων και του προσωπικού, ενισχύοντας τον οργανωμένο συντονισμό και διασφαλίζοντας αποτελεσματικές λειτουργίες σε ολόκληρο το CLC. Η ακλόνητη προσοχή της Χριστίνας στη λεπτομέρεια, οι εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες και η αφοσίωσή της στη διατήρηση ορθής επικοινωνίας, συμβάλλουν σημαντικά στην ομαλή λειτουργία του ινστιτούτου. Η Χριστίνα είναι επίσης υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση των διαφόρων projects και εθελοντικών δράσεων του CLC. Με αιχμή του δόρατος αυτές τις ενέργειες, ενισχύει τη συνολική εμπειρία των μαθητών και καλλιεργεί μια ζωντανή και αφοσιωμένη κοινότητα. Η δέσμευση της Χριστίνας στην αριστεία και η ικανότητά της να διαχειρίζεται αποτελεσματικά πολλαπλές εργασίες την καθιστούν ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για το ινστιτούτο. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Scroll to Top