Image

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το CLC ιδρύθηκε το 1996 από την κα Πέπη Χρησταλά και τον κ. Θεόδωρο Σπινθηρόπουλο και παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσφοράς υψηλού επιπέδου προετοιμασίας και διδασκαλίας για μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή να παρακολουθήσουν σχολές αγγλικών προγραμμάτων σπουδών.

Καθοδηγεί επίσης και στηρίζει τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους και να ανοίξουν νέες πόρτες με διεθνή αντίκτυπο. Με τα χρόνια είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να γίνουν δεκτοί στα Πανεπιστήμια των κορυφαίων επιλογών τους.

 Οι φοιτητές και οι απόφοιτοί μας αποτελούν μέρος του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου μελών της οικογένειας CLC. Επίσης το CLC διαθέτει μια ομάδα εκπαιδευτικών και συμβούλων που διακρίνονται για το πάθος και τον ζήλο τους πάνω στο mentoring και τη διδασκαλία. Στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλίας, βοηθώντας σας να γίνετε δεκτοί στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

Η καταπληκτική ομάδα του CLC

Πέπη Χρησταλά
Πέπη ΧρησταλάHead University Admissions Consultant
Η Επικεφαλής του Consulting, κα Πέπη κάτοχος Πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το πανεπιστήμιο, Concordia του Καναδά, ηγείται του CLC από το 1996. Προσωπικά έχει βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Έχοντας εκτεταμένη εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για Bachelor, Master, PhD και MBA, η κα Πέππυ γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις μιας ακαδημαϊκής πορείας, με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τους μαθητές της στην κορυφή. Η προσωπική της εμπλοκή σε όλα τα στάδια προετοιμασίας, το πάθος και η αφοσίωση της , βοήθησε το CLC να υπερηφανεύεται για ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων ατόμων τα οποία ανήκουν στην οικογένεια CLC. Το ανήσυχο μυαλό της και το έντονο ενδιαφέρον της για την δημιουργία οραματιστών ηγετών του αύριο, την οδήγησε να ενθαρρύνει και να στηρίξει οικονομικά τους μαθητές της, ωθώντας τους να εμπλακούν σε τρέχοντα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνία. Ως εκ τούτου, το CLC προσφέρει Pro Bono υπηρεσίες σε λιγότερο τυχερούς μαθητές, και εμπνέει τους νέους να συμμετέχουν ως ενεργοί πολίτες. Είναι επίσης, κάτοχος Πιστοποιητικού για Διεθνείς Συμβούλους από τo NYU (2016) και είναι αδειοδοτημένη αντιπρόσωπος του Global UK University.
  Λαμπρινή Ζαχαράκη
  Λαμπρινή ΖαχαράκηGraduate Admissions Consultant
  Η κα Λαμπρινή είναι Σύμβουλος για τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος πτυχίου LLM. Είναι μέλος του εκπαιδευτικού χώρου για πάνω από 15 χρόνια καθώς είναι εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικών και Γερμανικών. Είναι μάχιμη δικηγόρος και διδάσκει επίσης το LNAT (την εξέταση που απαιτούν ορισμένες σχολές Νομικής για το πτυχίο Bachelor). Για πάνω από 7 χρόνια, είναι σύμβουλος Πανεπιστημίων, ενώ εκτελεί εκτεταμένη έρευνα γύρω από τα Πανεπιστήμια χρησιμοποιώντας τις νομικές της γνώσεις και την εξαιρετική επιχειρηματολογία της, για να κάνει τους μαθητές να λάμψουν κατά την διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Η αφοσίωση και το πάθος της μετράται από τις σπουδαίες ιστορίες επιτυχίας των μαθητών της, όπως οι αποδοχές τους από τα Πανεπιστήμια Oxford, το King's, το UCL, το Columbia, το McGill και το Harvard. Έχει, επίσης στη κατοχή της, Πιστοποιητικό Διεθνών Συμβούλων, από το Ηνωμένο Βασίλειο (2020)
    Μαίρη Χρησταλά
    Μαίρη Χρησταλά University Admissions Consultant
    Η Mαίρη Χρησταλά είναι κάτοχος του Certificate of Teaching English as a Second Language,Πανεπιστήμιο McGill, Μόντρεαλ, Καναδάς και κάτοχος Certificate of Academic English ,Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ, Μπρίσμπεϊν, Αυστραλία. Είναι επίσης Πιστοποιημένη Καθηγήτρια Αγγλικών. Η Μαίρη έχει πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας ως καθηγήτρια Αγγλικών και Σύμβουλος Πανεπιστημιακών Σπουδών. Ηταν και είναι μέλος της συμβουλευτικής ομάδας του CLC σε εθελοντική βάση για πολλά χρόνια. Η εμπειρία της ως διοργανώτρια και επιμελήτρια κειμένων για εκδόσεις αγγλικών βιβλίων και ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας, την καθιστούν καταρτισμένη στην επιμέλεια και τη συγγραφή κειμένων υψηλού επιπέδου. Χρησιμοποιεί, επίσης, τις εμπειρίες της από τη ζωή στον Καναδά και την Αυστραλία, για να παρουσιάσει τα ωφέλη και τις προκλήσεις των σπουδών στο εξωτερικό. Η τεχνογνωσία της έγκειται κυρίως στην καθοδήγηση φοιτητών για σπουδες σε πανεπιστήμια της Ευρωπης, Ηνωμένου Βασιλείου, Καναδά και Αυστραλίας.
     Σοφία Μουντράκη
     Σοφία ΜουντράκηCollege Admissions Consultant
     Η Σοφία είναι κάτοχος πτυχίου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και μεταπτυχιακού στην Εφηρμοσμένη Γλωσσολογία (Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών). Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα από σεμινάρια και δρώμενα σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις και την παγκόσμια ιστορία και πολιτισμό και έχει υποβοηθήσει την διεξαγωγή των συνεδριάσεων MUN και άλλων παρόμοιων διοργανώσεων όπως η «Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (EuropaS). Έχει ασκηθεί στον γραπτό λόγο και την διόρθωση κειμένων καθόλη την διάρκεια των ακαδημαϊκών σπουδών της. Η Σοφία έγινε μέλος της συμβουλευτικής μας ομάδας, έχοντας εκπαιδευτεί από την επικεφαλής Σύμβουλο κυρία Πέππη Χρησταλά. Είναι άριστα εξοικειωμένη με όλη την ύλη των αιτήσεων και τα απαιτούμενα έγγραφα.

      Οι Καθηγητές μας

      Οι καθηγητές μας χαρακτηρίζονται από υψηλή εξειδίκευση και έχουν δεσμευτεί να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής υποστήριξης στους μαθητές μας. Ενισχύουν στους μαθητές το πάθος για μάθηση και παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα υλικού προετοιμασίας από διάφορες πηγές. Έχουν αναπτύξει το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για την σωστότερη προετοιμασία των μαθητών και περνούν από κατάλληλη εκπαίδευση για να εξοικειωθούν με τις εξετάσεις και να μάθουν πώς να προσαρμόζουν το ανάλογο πρόγραμμα σε κάθε μαθητή. Είναι απόφοιτοι κορυφαίων πανεπιστημίων, οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους και διδακτορικά και έχουν την μέγιστη εμπειρία στο μάθημα που διδάσκουν. Μέρος των καθηγητών, διδάσκουν σε σχολεία ΙΒ και  είναι επίσης αναγνωρισμένοι εξεταστές από τον ΙΒΟ. Έχουν εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα του CLC.

      H Διοικητική Ομάδα του CLC

      Η διοικητική μας ομάδα είναι η ραχοκοκαλιά του CLC, καθώς παρέχει την υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία του ινστιτούτου μας.

      Τα κορίτσια της ομάδας μας μπορούν να αναλάβουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών και να προσφέρουν υψηλό επίπεδο απόδοσης. Έχουν μοναδικές δεξιότητες και εμπειρία για να παρέχουν στους μαθητές και στους γονείς του Ινστιτούτου μας υψηλής ποιότητας υποστήριξη, καθώς  οργανώνουν αποτελεσματικά όλες τις διοικητικές διαδικασίες.
      Η αφοσίωσή  και η υποστήριξη τους 24/7 είναι μοναδικά χαρακτηριστικά που επιδεικνύουν, δουλέυοντας  πίσω από τα παρασκήνια, για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του CLC, υποστηρίζοντας το όραμα του ινστιτούτου μας.
      Άννα Αλεξανδρίδη
      Άννα ΑλεξανδρίδηΔιευθύντρια Οργάνωσης & Ακαδημαικών Προγραμμάτων.
      Η Άννα, Πτυχίο στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΟΠΑ, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των πτυχών της αποτελεσματικής λειτουργίας του CLC, για την τήρηση της δέσμευσης και της αφοσίωσής του στους μαθητές και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Διατηρεί επίσης στενές σχέσεις με τους γονείς του CLC, και ανταποκρίνεται σε τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν παρέχοντας λύσεις.
       Δήμητρα Κρεμμύδα
       Δήμητρα ΚρεμμύδαΣτέλεχος Οργάνωσης & Επικοινωνίας
       Η Δήμητρα, με Πιστοποίηση Διοικητικών Σπουδών, είναι στο CLC εδώ και 18 χρόνια, εκτελεί τα διοικητικά καθήκοντα και υποστηρίζει το λογιστικό τμήμα. Είναι υπεύθυνη για τον αποτελεσματικό προγραμματισμό των μαθημάτων και υποστηρίζει το διδακτικό προσωπικό για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά τους.
        Χριστίνα Κορδερά
        Χριστίνα Κορδερά Γραμματεία Διοίκησης
        Η Χριστίνα, Πτυχίο Κοινωνιολογίας, Πάντειον Πανεπιστήμιο, είναι εκτελεστική γραμματέας και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία μεταξύ σπουδαστών, γονέων και προσωπικού. Παρέχει διοικητική και τεχνική υποστήριξη στη διοίκηση του CLC και οργανώνει το υλικό για κάθε μάθημα. Διατηρεί επίσης τα στοιχεία των μαθητών και τους φακέλους και ενημερώνει τη βάση δεδομένων του CLC.