Image

Το CLC ιδρύθηκε το 1996 από την κα Πέπη Χρησταλά και τον κ. Θεόδωρο Σπινθηρόπουλο και παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσφοράς υψηλού επιπέδου προετοιμασίας και διδασκαλίας για μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή να παρακολουθήσουν σχολές αγγλικών προγραμμάτων σπουδών.

Καθοδηγεί επίσης και στηρίζει τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους και να ανοίξουν νέες πόρτες με διεθνή αντίκτυπο. Με τα χρόνια είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να γίνουν δεκτοί στα Πανεπιστήμια των κορυφαίων επιλογών τους.

 Οι φοιτητές και οι απόφοιτοί μας αποτελούν μέρος του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου μελών της οικογένειας CLC. Επίσης το CLC διαθέτει μια ομάδα εκπαιδευτικών και συμβούλων που διακρίνονται για το πάθος και τον ζήλο τους πάνω στο mentoring και τη διδασκαλία. Στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλίας, βοηθώντας σας να γίνετε δεκτοί στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

Η καταπληκτική ομάδα του CLC

Πέπη Χρησταλά
Πέπη ΧρησταλάHead Consulting
Η Επικεφαλής του Consulting, κα Πέπη κάτοχος Πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το πανεπιστήμιο, Concordia του Καναδά, ηγείται του CLC από το 1996. Προσωπικά έχει βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Έχοντας εκτεταμένη εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για Bachelor, Master, PhD και MBA, η κα Πέππυ γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις μιας ακαδημαϊκής πορείας, με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τους μαθητές της στην κορυφή. Η προσωπική της εμπλοκή σε όλα τα στάδια προετοιμασίας, το πάθος και η αφοσίωση της , βοήθησε το CLC να υπερηφανεύεται για ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων ατόμων τα οποία ανήκουν στην οικογένεια CLC. Το ανήσυχο μυαλό της και το έντονο ενδιαφέρον της για την δημιουργία οραματιστών ηγετών του αύριο, την οδήγησε να ενθαρρύνει και να στηρίξει οικονομικά τους μαθητές της, ωθώντας τους να εμπλακούν σε τρέχοντα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνία. Ως εκ τούτου, το CLC προσφέρει Pro Bono υπηρεσίες σε λιγότερο τυχερούς μαθητές, και εμπνέει τους νέους να συμμετέχουν ως ενεργοί πολίτες. Είναι επίσης, κάτοχος Πιστοποιητικού για Διεθνείς Συμβούλους από τo NYU (2016) και είναι αδειοδοτημένη αντιπρόσωπος του Global UK University.
  Λαμπρινή Ζαχαράκη
  Λαμπρινή ΖαχαράκηMasters & PhD Consultant
  Η κα Λαμπρινή είναι Σύμβουλος για τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος πτυχίου LLM. Είναι μέλος του εκπαιδευτικού χώρου για πάνω από 15 χρόνια καθώς είναι εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικών και Γερμανικών. Είναι μάχιμη δικηγόρος και διδάσκει επίσης το LNAT (την εξέταση που απαιτούν ορισμένες σχολές Νομικής για το πτυχίο Bachelor). Για πάνω από 7 χρόνια, είναι σύμβουλος Πανεπιστημίων, ενώ εκτελεί εκτεταμένη έρευνα γύρω από τα Πανεπιστήμια χρησιμοποιώντας τις νομικές της γνώσεις και την εξαιρετική επιχειρηματολογία της, για να κάνει τους μαθητές να λάμψουν κατά την διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Η αφοσίωση και το πάθος της μετράται από τις σπουδαίες ιστορίες επιτυχίας των μαθητών της, όπως οι αποδοχές τους από τα Πανεπιστήμια Oxford, το King's, το UCL, το Columbia, το McGill και το Harvard. Έχει, επίσης στη κατοχή της, Πιστοποιητικό Διεθνών Συμβούλων, από το Ηνωμένο Βασίλειο (2020)
   Πέννυ Στάλια
   Πέννυ ΣτάλιαUSA Universities Consultant
   Η κα Πένυ είναι Ανώτατος Σύμβουλος Πανεπιστημιακών Σπουδών των Η.Π.Α. και κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Λογοτεχνίας Τέχνης από το Deree College της Αθήνας και Master of Publishing Creative Writing and Editing από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στην έρευνα και την καθοδήγηση των μαθητών καθώς εργάστηκε ως Επικεφαλής των Εκπαιδευτών στο Deree και ως Βοηθός Λέκτορας-Εκπαιδευτής στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Επίσης, της αρέσει ιδιαίτερα η συγγραφή και πριν από ένα χρόνο δημοσίευσε την ποιητική της συλλογή «MOEITY». Η κα Πένυ σαν μέντορας, βοηθά τους μαθητές να εντοπίσουν το πάθος τους και τους υποστηρίζει στους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Εργάζεται ακούραστα σε 24ωρη βάση και θέτει τις ερευνητικές και κριτικές της δεξιότητες στην υπηρεσία των μαθητών. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της, έφεραν πολλά χαμόγελα στους μαθητές μας, που έγιναν δεκτοί από κορυφαία πανεπιστήμια. Επίσης, είναι κάτοχος Πιστοποιητικού για Διεθνείς Συμβούλους, Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (2019) και Πιστοποιητικό Βραβευμένου Εκπαιδευτικού από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.
    Ελίνα Ράτσικα
    Ελίνα ΡάτσικαEuropean Universities Consultant
    Η Ελίνα είναι σύμβουλος και ερευνητής, κάτοχος πτυχίου Bachelor in Business, Stirling University και Master in Travel Business Leadership, Leeds Beckett University. Αποτελεί μέλος της οικογένειας του CLC από νεαρή ηλικία, ως φοιτήτρια, και έχει ποικίλες διεθνείς εμπειρίες, ζώντας, σπουδάζοντας και δουλεύοντας στο εξωτερικό, καθιστώντας την, απόλυτα κατάλληλη στον ρόλο της συμβουλευτικής. Αυτές οι εμπειρίες τη βοηθούν στη σύγκριση και την αξιολόγηση διαφορετικών προγραμμάτων και Πανεπιστήμίων σε διαφορετικές χώρες ανά το κόσμο. Επικεντρώνεται στην κατανόηση του επαγγελματικού στόχου του κάθε μαθητή και, στη συνέχεια, τον συμβουλεύει με την κατάλληλη επιλογή που θα του ταιριάζει απόλυτα από τη λίστα των προτεινόμενων Πανεπιστημίων. Είναι ο σύνδεσμος μεταξύ φοιτητών και πανεπιστημίων και βοηθάει στην επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, παρέχει πολύτιμη καθοδήγηση στα δοκίμια που απαιτούνται από τα Πανεπιστήμια γιά την υποβολή των αιτήσεων.

     Οι Καθηγητές μας

     Οι καθηγητές μας χαρακτηρίζονται από υψηλή εξειδίκευση και έχουν δεσμευτεί να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής υποστήριξης στους μαθητές μας. Ενισχύουν στους μαθητές το πάθος για μάθηση και παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα υλικού προετοιμασίας από διάφορες πηγές. Έχουν αναπτύξει το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για την σωστότερη προετοιμασία των μαθητών και περνούν από κατάλληλη εκπαίδευση για να εξοικειωθούν με τις εξετάσεις και να μάθουν πώς να προσαρμόζουν το ανάλογο πρόγραμμα σε κάθε μαθητή. Είναι απόφοιτοι κορυφαίων πανεπιστημίων, οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους και διδακτορικά και έχουν την μέγιστη εμπειρία στο μάθημα που διδάσκουν. Μέρος των καθηγητών, διδάσκουν σε σχολεία ΙΒ και  είναι επίσης αναγνωρισμένοι εξεταστές από τον ΙΒΟ. Έχουν εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα του CLC.

     H Διοικητική Ομάδα του CLC

     Η διοικητική μας ομάδα είναι η ραχοκοκαλιά του CLC, καθώς παρέχει την υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία του ινστιτούτου μας.

     Τα κορίτσια της ομάδας μας μπορούν να αναλάβουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών και να προσφέρουν υψηλό επίπεδο απόδοσης. Έχουν μοναδικές δεξιότητες και εμπειρία για να παρέχουν στους μαθητές και στους γονείς του Ινστιτούτου μας υψηλής ποιότητας υποστήριξη, καθώς  οργανώνουν αποτελεσματικά όλες τις διοικητικές διαδικασίες.
     Η αφοσίωσή  και η υποστήριξη τους 24/7 είναι μοναδικά χαρακτηριστικά που επιδεικνύουν, δουλέυοντας  πίσω από τα παρασκήνια, για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του CLC, υποστηρίζοντας το όραμα του ινστιτούτου μας.
     Άννα Αλεξανδρίδη
     Άννα ΑλεξανδρίδηΔιευθύντρια Οργάνωσης & Ακαδημαικών Προγραμμάτων.
     Η Άννα, Πτυχίο στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΟΠΑ, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των πτυχών της αποτελεσματικής λειτουργίας του CLC, για την τήρηση της δέσμευσης και της αφοσίωσής του στους μαθητές και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Διατηρεί επίσης στενές σχέσεις με τους γονείς του CLC, και ανταποκρίνεται σε τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν παρέχοντας λύσεις.
      Δήμητρα Κρεμμύδα
      Δήμητρα ΚρεμμύδαΣτέλεχος Οργάνωσης & Επικοινωνίας
      Η Δήμητρα, με Πιστοποίηση Διοικητικών Σπουδών, είναι στο CLC εδώ και 18 χρόνια, εκτελεί τα διοικητικά καθήκοντα και υποστηρίζει το λογιστικό τμήμα. Είναι υπεύθυνη για τον αποτελεσματικό προγραμματισμό των μαθημάτων και υποστηρίζει το διδακτικό προσωπικό για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά τους.
       Χριστίνα Κορδερά
       Χριστίνα Κορδερά Γραμματεία Διοίκησης
       Η Χριστίνα, Πτυχίο Κοινωνιολογίας, Πάντειον Πανεπιστήμιο, είναι εκτελεστική γραμματέας και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία μεταξύ σπουδαστών, γονέων και προσωπικού. Παρέχει διοικητική και τεχνική υποστήριξη στη διοίκηση του CLC και οργανώνει το υλικό για κάθε μάθημα. Διατηρεί επίσης τα στοιχεία των μαθητών και τους φακέλους και ενημερώνει τη βάση δεδομένων του CLC.