ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ MASTERS

MASTERS

Η διαδρομή στον κόσμο των αιτήσεων για ένα Master μπορεί να είναι ένα τρομακτικό ταξίδι, αλλά το CLC είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα. Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών μας κατανοεί ότι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας είναι μοναδικοί, γι’ αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητές σας. Από την στρατηγική επιλογή προγράμματος έως τις ολοκληρωμένες αξιολογήσεις προφίλ και την υποστήριξη στις αιτήσεις, εμβαθύνουμε για να δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη που οδηγεί στο πρόγραμμα Master των ονείρων σας. Με την καθοδήγησή μας, θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση για να επιδείξετε τα δυνατά σας σημεία, να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να τελειοποιήσετε την αφήγηση της ιστορίας σας. Αφήστε μας να γίνουμε η πυξίδα σας καθώς ξεκινάτε αυτή την ακαδημαϊκή αναζήτηση που θα σας οδηγήσει προς την επιτυχία.

ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ CLC ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εξατομικευμένη προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα Master κατάλληλο με το προφίλ και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Εις βάθος ανάλυση της προσωπικής, ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ιστορίας σας για να κατανοήσουμε το προφίλ σας.

ØΚαθορισμός μεταπτυχιακών στόχων για την καθοδήγηση στην διαδικασίας επιλογής.

Προσδιορισμός προγραμμάτων που ταιριάζουν καλύτερα με τους στόχους σας.

Δημιουργία στοχευμένου προγράμματος με συγκεκριμένους στόχους για την εξασφάλιση έγκαιρης και καλά προετοιμασμένης αίτησης.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΦΙΛ & ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ CV

Εις βάθος αξιολόγηση του προφίλ σας για να εντοπιστούν τομείς προς βελτίωση και να τονίσουμε τα δυνατά σημεία και τα επιτεύγματά σας.

Εξειδικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση του CV σας, συμπεριλαμβανομένης της δομής, του περιεχομένου και της μορφής του.

Οδηγίες για την αποτελεσματική επίδειξη των εμπειριών, των δεξιοτήτων και των επιτευγμάτων σας για εντυπωσιάσετε τις επιτροπές αποδοχών.

Συνεχής υποστήριξη και σχόλια σε όλη τη διαδικασία για να διασφαλίσετε ότι η αίτησή σας αντικατοπτρίζει τις πραγματικές σας δυνατότητες και ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Βοήθεια των συμβούλων μας στη δημιουργία μοναδικού υλικού για την αίτησή σας, συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων, του CV και των Personal Statement.

Εξατομικευμένη καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή και την προσέγγιση συστάσεων που μπορούν να παρέχουν ισχυρές και αποτελεσματικές συστατικές επιστολές.

Καθορισμός σαφών στόχων για κρίσιμα καθήκοντα όπως προετοιμασία τεστ, συγγραφή εκθέσεων, συστατικές επιστολές και προετοιμασία συνεντεύξεων.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη διόρθωσης και επεξεργασίας για να διασφαλίσετε ότι τα έγγραφα της αίτησής σας είναι ελεγμένα, χωρίς σφάλματα και μεταφέρουν αποτελεσματικά τη μοναδική ιστορία και τα προσόντα σας.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ VIDEO

Εάν τα προγράμματα Master που στοχεύετε απαιτούν υποβολή βίντεο, οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό βίντεο που θα επικοινωνεί αποτελεσματικά την ιστορία σας μέσω εικόνας.

Θα παρέχουμε σχόλια σχετικά με τα δείγματα καταγραφής βίντεο, βοηθώντας σας να βελτιώσετε το τελικό αποτέλεσμα που θα παραδώσετε και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ενσωματώνοντας τις οδηγίες μας, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό και συναρπαστικό βίντεο που θα έχει απήχηση στις επιτροπές αποδοχών.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Για να διαπρέψετε στις συνεντεύξεις για Master, προσφέρουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία. Οι σύμβουλοί μας οργανώνουν προσομοιωτικές συνεντεύξεις, προσαρμοσμένες σε διάφορες δομές συνεντεύξεων, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Σας συνδέουμε με τους αποφοίτους μας που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς προγράμματα Master, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις.

Προσφέρουμε ειδική υποστήριξη για απαιτήσεις που σχετίζονται με τις συνεντεύξεις, όπως επεξεργασία εκθέσεων, ανασκόπηση των βίντεο και βοήθεια με σχολιασμό μετά τη συνέντευξη.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ

Η δέσμευσή μας προς εσάς επεκτείνεται και πέραν της υποβολής της αίτησής σας. Είτε λαμβάνετε αποδοχή είτε βρίσκεστε στη λίστα αναμονής, εξακολουθούμε να παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.

Σας καθοδηγούμε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να απομακρυνθείτε από τη λίστα αναμονής, προσφέρουμε συμβουλές για τη δημιουργία εντυπωσιακών ενημερώσεων λίστας αναμονής και παρέχουμε συστάσεις για την επιλογή του Πανεπιστημίου που ταιριάζει καλύτερα με τους στόχους σας.

Ως μέρος της οικογένειας των αποφοίτων μας, σας συνδέουμε με πρώην φοιτητές στο μελλοντικό σας Πανεπιστήμιο και σε άλλα ιδρύματα, δημιουργώντας ένα πολύτιμο δίκτυο για το ταξίδι σας στο Master.

«Ξεκινήστε το ταξίδι προς ένα επιτυχημένο μέλλον κάνοντας το επόμενο κρίσιμο βήμα: Γνωρίστε τους σύμβουλους consulting του CLC»

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CLC ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Οι φοιτητές μας γίνονται μέλη του διακεκριμένου δικτύου μας που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, με αποφοίτους και φίλους που κατέχουν υψηλές θέσεις σε διάφορες βιομηχανίες, επιχειρήσεις και ακαδημαϊκούς κύκλους ανά τον κόσμο. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών μας παρέχει απαράμιλλες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Περισσότερα από
27 χρόνια εμπειρίας

Περισσότερες
από 2500 Αποδοχές
σε Κορυφαία Προγράμματα

Εξατομικευμένη
Προσοχή από
Αφοσιωμένους
Συμβούλους

Scroll to Top