Το INSEAD εγκαινιάζει νέο πρόγραμμα Master in Management (MIM)

Το INSEAD εγκαινιάζει νέο πρόγραμμα Master in Management, προσφέροντας σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους το ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια παγκόσμια καριέρα

Το 10μηνο ταχύρρυθμο πρόγραμμα συνδυάζει την καινοτόμο μάθηση με την επίλυση προβλημάτων για να προετοιμάσει τους νέους πτυχιούχους για μια παγκόσμια καριέρα.

Μέση Ανατολή, Ασία, Ευρώπη

23 Μαΐου 2019

Το INSEAD, το Πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων για τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του νέου προγράμματος Master in Management (MIM).

Εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών στο επιχειρηματικό τοπίο, ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους που μπορούν να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν και να διαταράξουν. Το INSEAD ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην διαχείριση εκπαίδευσης, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς και αναπτύσσοντας ηγέτες επιχειρήσεων που μπορούν να καθοδηγούν το δυναμικό τοπίο. Καθώς η παγκόσμια επιχείρηση εξελίσσεται, το INSEAD θα συνεχίσει να καινοτομεί για να μεταμορφώσει τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα MIM 10 μηνών πλήρους απασχόλησης θα δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη γενιά καλά εκπαιδευμένων και ευέλικτων ατόμων να έχουν θετικό αντίκτυπο στη σημερινή κοινωνία και να προσφέρουν αξία στην ψηφιακή εποχή.

Ο Urs Peyer, πρύτανης πτυχιακών προγραμμάτων στο INSEAD, λέει «Με τη συμμετοχή ταλαντούχων νέων, το MIM θα συμβάλει στην αποστολή του INSEAD για την ανάπτυξη υπεύθυνων ηγετών επιχειρήσεων που μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Τα τρέχοντα μεταπτυχιακά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για έμπειρους παγκόσμιους επαγγελματίες – από MBA και συμμετέχοντες στο Executive Master in Finance έως ανώτερα στελέχη του Executive MBA και Executive Master in Change. Το MIM θα ολοκληρώσει την εκπαιδευτική προσφορά του INSEAD, εξοπλίζοντας μια νέα ομάδα μεταπτυχιακών, μη εχόντων εμπειρία εκπαιδευόμενων ,με τις πιο σχετικές γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχει στον σημερινό περίπλοκο κόσμο και να την μεταφέρει σε νέες και συναρπαστικές κατευθύνσεις.»

 Το πλεονέκτημα του INSEAD MIM:

  • Κορυφαίο Πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα MIM υποστηρίζεται από αποδεδειγμένες μεθόδους διδασκαλίας και έρευνας στο INSEAD. Ως ένα από τα κορυφαία και μεγαλύτερα μεταπτυχιακά Πανεπιστήμια Διοίκησης Επιχειρήσεων στον κόσμο, τα μεταπτυχιακά προγράμματά του κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων από επιχειρηματικές εκδόσεις όπως οι Financial Times.

  • Πρακτικές αιτήσεις

Οι φοιτητές θα γνωρίσουν τμήματα που παρέχουν προηγμένες γνώσεις και θα μάθουν να εφαρμόζουν τη θεωρία σε πραγματικές καταστάσεις επιχειρήσεων. Τα βασικά μαθήματα θα παρέχουν μια ισχυρή βάση στους κλάδους διοίκησης, ενώ βιωματικέ πρακτικές με τη μορφή εταιρικών επισκέψεων επιχειρηματικών κύκλων στην Ασία και την Ευρώπη, θα δημιουργήσουν ενεργές μαθησιακές ευκαιρίες. Ψηφιακά μαθήματα όπως τα social media analytics, fintech και blockchain θα ενδυναμώσουν τους φοιτητές για επιτυχία στην ψηφιακή εποχή.

  • Δεξιότητες που απαιτούνται

Οι μαθητές θα αποκτήσουν σχετικές δεξιότητες που επί του παρόντος έχουν υψηλή ζήτηση από τους εργοδότες, συμπεριλαμβανομένης της ολοκληρωμένης επίλυσης προβλημάτων, της αποτελεσματικής επικοινωνίας και της διαχείρισης έργων καθώς και κωδικοποίησης.

  • Διεθνής έκθεση

Μοναδικά σε σχέση με άλλα προγράμματα, οι φοιτητές θα σπουδάσουν σε πανεπιστημιουπόλεις του INSEAD στη Γαλλία και τη Σιγκαπούρη για να μάθουν από διεθνείς συμμαθητές και καθηγητές. Τα επιτόπια ταξίδια στο Αμπού Ντάμπι, την Κίνα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες θα συμπληρώσουν μια διαπολιτισμική καινοτόμα εμπειρία που ενισχύει περαιτέρω το εκπαιδευτικό ταξίδι.

  • Πρόσβαση στους κορυφαίους εργοδότες

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού MIM, το Κέντρο Ανάπτυξης Καριέρας του INSEAD θα υποστηρίξει τους φοιτητές στις προσπάθειες να επιτύχουν τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας τους και να περιηγηθούν επιτυχώς στη σημερινή αγορά εργασίας.

Ο Katy Montgomery, Αναπληρωτής Κοσμήτορας Προπτυχιακών Προγραμμάτων στο INSEAD, λέει, «Οι φοιτητές του INSEAD MIM θα βυθιστούν σε μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία μαζί με διεθνείς συμφοιτητές και καθηγητές, θα ταξιδέψουν σε όλες τις ηπείρους και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε κορυφαίους υπαλλήλους και διαφορετικούς ρόλους σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Οι απόφοιτοί μας θα είναι μέρος ενός ασύγκριτου δικτύου αποφοίτων με περισσότερους από 58.000 σημαντικούς αποφοίτους που εργάζονται σε 176 χώρες σε όλο τον κόσμο. “

Ο Thibault Séguret, Διευθυντής Προγράμματος του Master in Management του INSEAD, λέει: «Η επίπτωση στον κόσμο μπορεί να είναι τρομακτική. Το INSEAD MIM θα παρέχει στους φοιτητές μας τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία για να πάνε εκεί που θέλουν να πάνε και να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν. Θα είναι μια προκλητική, εμπλουτισμένη και εποικοδομητική εμπειρία ακαδημαϊκά, προσωπικά και πολιτιστικά. “

Η πρώτη τάξη περίπου 80 φοιτητών θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν το GMAT / GRE για να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα.

Διαδικασία αίτησης:

1: Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης – Περιλαμβάνονται η σύνταξη έκθεσης, η απάντηση σε ερωτήσεις και η υποβολή συνοδευτικών συστάσεων.

2: Συνέντευξη βίντεο – Ο υποψήφιος θα λάβει έναν σύνδεσμο για να ηχογραφήσει μια συνέντευξη βίντεο. Αυτή η νέα ιδέα είναι μια καταγραφή ενός λεπτού του υποψηφίου και των απαντήσεων του σε μια σειρά τυχαίων ερωτήσεων.

3: Συνέντευξη Skype ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να περιμένουν μια επίσημη απάντηση 4 έως 5 εβδομάδες μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Οι υποτροφίες του INSEAD διατίθενται με τη μορφή Υποτροφίας Οικονομικών, Υποτροφίας Επιτευγμάτων και Υποτροφίας Διαφορετικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα INSEAD Master in Management, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που σας παραθέτουμε παρακάτω.

 Πληροφορίες για το INSEAD, το Πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων για τον κόσμο

Ως μία από τις κορυφαίες και μεγαλύτερες μεταπτυχιακές σχολές επιχειρήσεων του κόσμου, το INSEAD συγκεντρώνει ανθρώπους, πολιτισμούς και ιδέες για να αναπτύξει υπεύθυνους ηγέτες που μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Η έρευνα, η διδασκαλία και οι συνεργασίες αντικατοπτρίζουν αυτήν την παγκόσμια προοπτική και την πολιτιστική πολυμορφία.

Με πανεπιστημιουπόλεις στην Ευρώπη (Γαλλία), την Ασία (Σιγκαπούρη) και τη Μέση Ανατολή (Αμπού Ντάμπι), η επιχειρηματική εκπαίδευση και έρευνα του INSEAD εκτείνεται σε τρεις ηπείρους. Τα 165 φημισμένα μέλη της σχολής μας από 41 χώρες εμπνέουν περισσότερους από 1.300 πτυχιούχους ετησίως στα προγράμματα MBA, Global Executive MBA, Specialized Master’s (Executive Master in Finance και Executive Master in Change) και PhD. Επιπλέον, περισσότερα από 11.000 στελέχη συμμετέχουν σε προγράμματα Ανώτερης Εκπαίδευσης του INSEAD κάθε χρόνο.

Το INSEAD συνεχίζει να διεξάγει πρωτοποριακή έρευνα και καινοτομία σε όλα τα προγράμματά μας. Παρέχουμε στους ηγέτες επιχειρήσεων τη γνώση και την ευαισθητοποίηση για να λειτουργούν οπουδήποτε. Οι βασικές μας αξίες οδηγούν την ακαδημαϊκή αριστεία και εξυπηρετούν την παγκόσμια κοινότητα ως το Πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων για τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.insead.edu/newsroom/2019-insead-launches-new-master-in-management-programme-offering-talented-young-graduates

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία του Προϋποθέσεις – Κλειδιά Ας δούμε μαζί τα βήματα και τα κριτήρια για την δημιουργία μιας λίστας πανεπιστημίων. Ξεκινώντας, από την Β’

Read More »

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να εμπλουτίσετε τις αιτήσεις σας στα πανεπιστήμια Ως μέρος της αφοσίωσής του στην επιτυχία των μαθητών, το CLC ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά την

Read More »

Τι σημαίνει waitlist offer; Εάν είστε στη λίστα αναμονής, συνήθως σημαίνει ότι ένα πανεπιστήμιο αισθάνεται ότι είστε κατάλληλοι, αλλά ο αριθμός αποδοχών του περιορισμένος. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο εισαγωγής εάν το σχολείο

Read More »
Scroll to Top