Early Decision παρουσιάζει πτώση

Η early decision παρουσιάζει πτώση και η early action είναι σταθερή, σύμφωνα με τους αριθμούς της Naviance. Οι μαύροι και Λατίνοι αιτούντες είναι λιγότερο πιθανό να υποβάλουν πρόωρη αίτηση από ό, τι οι Ασιάτες και οι λευκοί. Τα στοιχεία του Common App επισημαίνουν τους φόβους συνολικά για αυτό το έτος.

Από τον Scott Jaschik, 3 Φεβρουαρίου 2020

Ανέκδοτες αναφορές κυκλοφορούν μεταξύ των επαγγελματιών εισαγωγής πως κάποια – αλλά όχι όλα – τα Πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν μείωση στις πρόωρες αιτήσεις.

Μέχρι φέτος, η πρόωρη απόφαση (early decision)(στην οποία οι αιτούντες δεσμεύονται να εγγραφούν εάν γίνει δεκτή) και η πρόωρη δράση (early action) (στην οποία δεν δεσμεύονται) έχουν γίνει πιο δημοφιλείς από ό, τι στο παρελθόν. Οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου προτιμούν τα πρόωρα προγράμματα για τη συμπλήρωση των μαθημάτων τους – και ορισμένα Πανεπιστήμια συμπληρώνουν περισσότερα από τα μισά μαθήματά τους με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά, σε ορισμένους αιτούντες δεν αρέσει για τον ίδιο λόγο.

Τώρα υπάρχουν εθνικοί αριθμοί για την ενίσχυση των ανέκδοτων αναφορών. Το Hobsons, το οποίο διευθύνει το Naviance, κυκλοφόρησε στοιχεία για την πρόωρη απόφαση φέτος, και οι αριθμοί δείχνουν απότομη πτώση και πιθανότατα ένα επίπεδο έτος για την πρόωρη δράση.

Πρώτα, μια λέξη για το Naviance. Είναι ένα εργαλείο για την παρακολούθηση της επιτυχίας των μαθητών Λυκείου στην εγγραφή τους σε διάφορα Πανεπιστήμια και έχει επικριθεί στο παρελθόν για το ότι έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μαθητών από πλούσια Λύκεια. Ωστόσο, η ανάπτυξη του Naviance τα τελευταία χρόνια ήταν σε μεγάλες περιοχές δημόσιων σχολείων και ισχυρίζεται ότι έχει τις μισές από τις μεγαλύτερες περιοχές δημόσιων σχολείων και αντιπροσωπευτικό δείγμα επτά εκατομμυρίων ολοκληρωμένων αιτήσεων που παρακολούθησε τον τελευταίο χρόνο.

Εδώ οι αριθμοί για την πρόωρη απόφαση και πρόωρη δράση φέτος και για τα τρία τελευταία χρόνια :

Πρόωρες Αιτήσεις, 2017-2020

Σχολικό Έτος

Πρόωρη Δράση

Πρόωρη Απόφαση

2017

770,153

126,463

2018

889,998

138,694

2019

1,107,381

171,103

2020

1,074,346

121,903

Τα στοιχεία για το τρέχον έτος είναι προκαταρκτικά και τα περισσότερα χρόνια, τα τελικά στοιχεία αυξάνονται κατά 5 έως 10%. Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία η πρόωρη απόφαση και η πρόωρη δράση έχουν σημειώσει σημαντικές αυξήσεις, η πρόωρη απόφαση θα σημειώσει σημαντική μείωση και η πρόωρη δράση πιθανότατα θα παραμείνει σταθερή.

Η Amy Reitz, γενική διευθύντρια του προγράμματος Intersect του Hobsons, το οποίο περιλαμβάνει το Naviance, είπε ότι ήταν δύσκολο να γνωρίζουμε γιατί λιγότεροι μαθητές επιλέγουν την πρόωρη απόφαση. Είπε ότι οι έρευνες από το Naviance δείχνουν ότι οι μαθητές εξακολουθούν να υποβάλλουν αίτηση στο Πανεπιστήμιο (γενικά) με τα ίδια ποσοστά.

Οι αριθμοί από το Naviance δείχνουν επίσης, ότι οι αναφορές πως οι αιτούντες μαύροι και Λατίνοι είναι λιγότερο πιθανό από τους λευκούς και τους Ασιάτες να κάνουν πρόωρη αίτηση, είναι αληθινές.

Μόνο το 10% των πρόωρων αιτούντων φέτος ήταν μαύροι (σε σύγκριση με το 15% των εγγραφών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης). Μόνο το 11% ήταν Λατίνοι (σε σύγκριση με το 19% των υψηλότερων εγγραφών).

Αντίθετα, οι Ασιάτες αποτελούσαν το 16% των πρόωρων αιτήσεων και είναι μόνο το 8% των συνολικών φοιτητών. Και οι λευκοί αποτελούσαν το 60% των πρόωρων αιτήσεων αλλά το 55% των μαθητών.

Αν και οι λόγοι για αυτά τα πρότυπα ποικίλλουν, γενικά οι μαύροι και οι Λατίνοι φοιτητές είναι πιο πιθανό να χρειαστούν βοήθεια (και έτσι επιθυμούν να συγκρίνουν προσφορές από πολλά Πανεπιστήμια) και είναι πιο πιθανό από άλλους φοιτητές να ξεκινήσουν τη διαδικασία αργότερα, καθιστώντας τους μη επιλέξιμους για πρόωρες αιτήσεις.

Common App

Το Common App είναι άλλη μια πηγή δεδομένων για το σύνολο της συγκέντρωσης των αιτήσεων.

Αν και πολλά Πανεπιστήμια δέχονται αιτήσεις μετά την 1η Ιανουαρίου, η ημερομηνία είναι σημαντική για άλλους. Για το τρέχον έτος, το Common App διέθετε αριθμούς για την 1η Ιανουαρίου, συγκρίνοντάς τους με πριν από ένα έτος, και μοιράστηκε τα ακόλουθα:

  • Οι αιτήσεις για τα μισά μέλη έχουν αυξηθεί και οι μισές έχουν μειωθεί.
  • Οι αιτήσεις για ιδιωτικά ιδρύματα σε όλες τις περιοχές έχουν μειωθεί από το προηγούμενο έτος, με εξαίρεση τα μικρά και μεσαία ιδιωτικά σχολεία στο Νότο.
  • Μεταξύ των δημόσιων ιδρυμάτων, οι αιτήσεις για μεγάλα ιδρύματα (εγγραφές 20.000 ή περισσότερων φοιτητών) σε όλες τις περιοχές είναι αυξημένες.
  • Ο αριθμός των μεμονωμένων διεθνών αιτούντων είναι σχετικά σταθερός (κάτω από 1%), με αξιοσημείωτες αλλαγές σε αιτούντες από τις παραδοσιακά μεγαλύτερες χώρες.

Χώρες Ιθαγένειας και Αιτήσεις, 2020

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η πτώση των Κινέζων υποψηφίων, πριν από τους υπάρχοντες φόβους για την υγεία των μαθητών από την Κίνα.

Χώρα

Ποσοστιαία Αλλαγή

Κίνα

-14.47%

Ινδία

+5.71%

Καναδάς

+4.70%

Κορέα

-6.66%

Μεξικό

-1.03%

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία του Προϋποθέσεις – Κλειδιά Ας δούμε μαζί τα βήματα και τα κριτήρια για την δημιουργία μιας λίστας πανεπιστημίων. Ξεκινώντας, από την Β’

Read More »

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να εμπλουτίσετε τις αιτήσεις σας στα πανεπιστήμια Ως μέρος της αφοσίωσής του στην επιτυχία των μαθητών, το CLC ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά την

Read More »

Τι σημαίνει waitlist offer; Εάν είστε στη λίστα αναμονής, συνήθως σημαίνει ότι ένα πανεπιστήμιο αισθάνεται ότι είστε κατάλληλοι, αλλά ο αριθμός αποδοχών του περιορισμένος. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο εισαγωγής εάν το σχολείο

Read More »
Scroll to Top