Ο μύθος για τα Ελίτ Πανεπιστήμια των Η.Π.Α

Τι κρύβεται σε ένα όνομα ;

Διαψεύδοντας τον μύθο ότι μόνο τα Ελίτ Πανεπιστήμια των ΗΠΑ προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

Από την Πέννυ Σ. , 12/02/2021

Όταν πρόκειται για συζήτηση σχετικά με τα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α., όλοι γνωρίζουμε και ακούμε για το Caltech, το MIT, το Stanford, το Harvard, το Yale, το Columbia, το Princeton, το UPenn, το Cornell, το Dartmouth, το Brown (τα Ivy Leagues Πανεπιστήμια). Αυτά τα Πανεπιστήμια και μερικά ακόμη, αντιπροσωπεύουν την ελίτ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είτε μετακινείστε στο δρόμο είτε σε άλλη χώρα, το να αποφασίσετε πού θα περάσετε τα επόμενα τέσσερα χρόνια της ζωής σας επιδιώκοντας πτυχίο κολεγίου είναι ένα άλμα πίστης. Όταν κάποιος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τόσο τρομακτική απόφαση, μπορεί να είναι δελεαστικό να κατανοήσει όλα τα άρθρα και τις κατατάξεις που απευθύνονται σε μελλοντικούς φοιτητές που αναζητούν ποιό Πανεπιστήμιο θα τους προσφέρει γόνιμες ευκαιρίες απασχόλησης και δια βίου φιλίες.

Τι θα λέγατε για το Williams College ή το North Carolina στο Chapel Hill, το Washington στο Seattle, το Illinois στο Urbana Champaign, το Swarthmore, το Wellesley, το Emory, το Rice, το UT Austin και το Bowdoin College; Λίγοι γονείς, και ακόμη λιγότεροι μαθητές, γνωρίζουν πιθανόν αυτά τα εξαιρετικά διάσημα Πανεπιστήμια, αλλά όχι τόσο ευρέως γνωστά στο κοινό.

Μέσα από την εμπειρία μας, τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές έρχονται στο CLC να ζητήσουν βοήθεια, έτσι ώστε ο μαθητής να καταφέρει να εισαχθεί σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Αμερικής. Και παρόλο που τα Ivy Leagues, το Stanford και οι κορυφαίες 10 κατατάξεις είναι πράγματι εξαιρετικά στον ακαδημαϊκό τομέα και στον εξοπλισμό των φοιτητών με εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα δεν προσφέρουν εκπαίδευση σε  υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα.

Στην πραγματικότητα, μερικά από αυτά είναι ακόμη καλύτερα σε συγκεκριμένους τομείς. Έχετε ακούσει ποτέ για τη Σχολή Μηχανικών του Olin; Πιθανότατα όχι, και αν συμβαίνει αυτό, τότε αναζητήστε και δείτε πώς αυτό το μικρό κολέγιο είναι το creme-de-la-crème για μελλοντικούς μηχανικούς.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα ζητήματα με την επιλογή ενός Πανεπιστημίου μόνο από το όνομά του. Ένα Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι κατάλληλο για τις επιθυμίες του φοιτητή και το αντίστροφο. Οι φοιτητές που εισέρχονται στα πιο διάσημα Πανεπιστήμια έχουν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία του Προϋποθέσεις – Κλειδιά Ας δούμε μαζί τα βήματα και τα κριτήρια για την δημιουργία μιας λίστας πανεπιστημίων. Ξεκινώντας, από την Β’

Read More »

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να εμπλουτίσετε τις αιτήσεις σας στα πανεπιστήμια Ως μέρος της αφοσίωσής του στην επιτυχία των μαθητών, το CLC ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά την

Read More »

Τι σημαίνει waitlist offer; Εάν είστε στη λίστα αναμονής, συνήθως σημαίνει ότι ένα πανεπιστήμιο αισθάνεται ότι είστε κατάλληλοι, αλλά ο αριθμός αποδοχών του περιορισμένος. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο εισαγωγής εάν το σχολείο

Read More »
Scroll to Top