Το CLC υποδέχεται το INSEAD

Το CLC είχε την τιμή για να φιλοξενήσει ξανά το INSEAD αυτή την φορά διαδυκτιακά σε Webinar που έλαβε χώρα στις 12/12/2020.

Η κα Nancy Piacentini (Assistant Director, Marketing and Recruitment MBA & MIM at INSEAD) ήταν η κύρια ομιλήτρια. Μαζί της δύο μαθητές του CLC ο Βασίλης Λιάρος και ο Χάρης Σιατούνης οι οποίοι είναι πρωτοετείς φοιτητές στο ΜΙΜ πρόγραμμα του INSEAD.

Η κα Piacentini παρουσίασε το πανεπιστήμιο και τα προγραμματά του στούς μαθητές μας και συνομίλησε μαζί τους για την υποψηφιότητά τους στα προγράμματα του INSEAD.

Καθώς το CLC είναι ένθερμος υποστηρικτής του INSEAD παροτρύνει τους μαθητές του να βάζουν το INSEAD πρώτο στην λίστα των επιλογών τους.

Η διαδικτυακή μας συνάντηση κράτησε πάνω από 4 ώρες και η κα Πέπη Χρησταλά(CEO CLC Founder & Admissions Mentor) ευχαρίστησε προσωπικά την κα Piacentini για τον χρόνο και την αφοσιωσή της στους υποψηφίους.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία του Προϋποθέσεις – Κλειδιά Ας δούμε μαζί τα βήματα και τα κριτήρια για την δημιουργία μιας λίστας πανεπιστημίων. Ξεκινώντας, από την Β’

Read More »

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να εμπλουτίσετε τις αιτήσεις σας στα πανεπιστήμια Ως μέρος της αφοσίωσής του στην επιτυχία των μαθητών, το CLC ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά την

Read More »

Τι σημαίνει waitlist offer; Εάν είστε στη λίστα αναμονής, συνήθως σημαίνει ότι ένα πανεπιστήμιο αισθάνεται ότι είστε κατάλληλοι, αλλά ο αριθμός αποδοχών του περιορισμένος. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο εισαγωγής εάν το σχολείο

Read More »
Scroll to Top