Σπουδές στην Ευρώπη

Σπουδές στην Ευρώπη

Στο CLC, η πολυετής εμπειρία μας εδώ και 27 χρόνια και οι πολυάριθμες επιτυχημένες αποδοχές στα Πανεπιστήμια, διασφαλίζουν ότι οι μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για παγκόσμιες ευκαιρίες. Προσφέρουμε εξατομικευμένη καθοδήγηση για την επίτευξη ακαδημαϊκής αριστείας, την υπέρβαση των προκλήσεων του Λυκείου και την ενίσχυση των ηγετικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών μας.

Η εξειδίκευσή μας στα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια διασφαλίζει ότι παραμένουμε ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις εισαγωγής και τις επιλογές προγραμμάτων. Μέσω των στενών μας σχέσεων με τις επιτροπές εισαγωγής, παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Είτε πρόκειται για περίπλοκες διαδικασίες εισαγωγής είτε για τον εντοπισμό μοναδικών ευκαιριών, η αφοσιωμένη ομάδα μας δεσμεύεται να διευκολύνει την επιτυχία σας στο ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό τοπίο.

clc-europe-consulting-team
clc-europe-consulting-success

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

clc συμβουλευτική για πανεπιστήμια της Ευρώπης
ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αφιερώνουμε χρόνο για να συζητήσουμε το εξατομικευμένο εκπαιδευτικό σας ταξίδι, τα επιτεύγματά σας και τις εξωσχολικές σας δραστηριότητες, επιτρέποντάς μας να κατανοήσουμε εις βάθος το ακαδημαϊκό σας προφίλ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Μαζί αξιολογούμε Πανεπιστήμια που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε επιλογή ευθυγραμμίζεται με τις προσωπικές σας αξίες και τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ STANDARDIZED TESTS

Προσφέρουμε εξατομικευμένη προετοιμασία για τεστ όπως SAT, LNAT, IELTS, TOEFL και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως το DELFT, εστιάζοντας στις ατομικές σας ανάγκες, ώστε να νιώθετε πλήρως προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση την ημέρα της εξέτασης.

clc Ευρώπη εξωσχολικές δραστηριότητες
ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να ανακαλύψετε εξωσχολικές δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντά σας, βοηθώντας σας να δομήσετε ένα ολοκληρωμένο προφίλ.

clc Ευρώπη εκθέσεις
ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Συνεργαζόμαστε για τη συγγραφή εκθέσεων που εκπροσωπούν εσάς και τις μοναδικές σας εμπειρίες, διασφαλίζοντας ότι η αφήγησή σας ξεχωρίζει και προκαλεί αντίκτυπο στις επιτροπές εισαγωγής.

clc Ευρώπη συστατικές επιστολές
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Σας καθοδηγούμε στην επιλογή συστάσεων καθηγητών που κατανοούν πραγματικά τις δυνατότητές σας και μπορούν να παρέχουν ειλικρινείς συστάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις πανεπιστημιακές σας φιλοδοξίες.

clc Ευρώπη συνεντεύξεις
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Διεξάγουμε εξατομικευμένες συναντήσεις καθοδήγησης προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας εμπειρίες, βοηθώντας σας να εκφράσετε την ιστορία σας και να παρουσιαστείτε με αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών συνεντεύξεων.

clc Ευρώπη αιτήσεις
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Παρέχουμε προσεκτική υποστήριξη στη συμπλήρωση των αιτήσεών σας, διασφαλίζοντας ότι τα ατομικά σας επιτεύγματα και οι εμπειρίες σας αναδεικνύονται αποτελεσματικά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσφέρουμε συνεχή, εξατομικευμένη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης, παρέχοντας προσεκτικές συμβουλές για την αξιολόγηση προσφορών αποδοχής και την εξερεύνηση επιλογών οικονομικής βοήθειας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

OUR UNIQUENESS

clc-our-uniqueness-projects
clc-our-uniqueness-volunteering

Universities where our students have been accepted (indicative)

Scroll to Top