Το CLC ως εκπαιδευτικό ινστιτούτο που προετοιμάζει εδώ και 26 χρόνια εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές για σπουδές στο εξωτερικό έχει ως θεμελιώδη αξία την αφοσίωση και την υποστήριξη σχεδίων δράσης που συμβάλλουν στην κοινωνική αλληλεγγύη. Tο CLC στέκεται διαχρονικά αρωγός και χορηγός τέτοιων κινήσεων, όπως το WeSolve, που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και εμπνευσμένης προσπάθειας και δράσης ομάδας φοιτητών της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται για την υλοποίηση μιας πρωτοβουλίας, που στόχο έχει την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής και των ίσων ευκαιριών όλων των φοιτητών για περαιτέρω εκπαίδευση και εξέλιξη, καθώς και δράσεων με ευρύτερο κοινωνικό χαρακτήρα.

Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, εφάμιλλη αντίστοιχων δράσεων κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού, αποτελεί απόδειξη του ήθους και του σεβασμού των νέων της χώρας μας προς τα άτομα με αναπηρία και συγκινεί κάθε ευαισθητοποιημένο μέλος της ελληνικής κοινωνίας.

Το CLC έχει τη χαρά και την τιμή να είναι χορηγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία Γεφυρώνοντας την Απόσταση που οργανώνει το WeSolve και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12/05/2022 στις 18:00, στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

 

Η ομάδα του CLC

Categories: NEWSΝΕΑ