Κορωνοϊός: Τα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου σταματούν τη διδασκαλία και τις εξετάσεις

Τα πανεπιστήμια Salford, Bristol, Edinburgh, Nottingham και Southampton είναι μεταξύ των πιο πρόσφατων, για αναδιοργάνωση της διδασκαλίας και των εξετάσεων, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του Covid-19.

 Τα μέτρα περιλαμβάνουν πρόωρη λήξη , διαδικτυακή διδασκαλία και ακύρωση εξετάσεων.

Οι κινήσεις πραγματοποιήθηκαν καθώς έξι φοιτητές της Οξφόρδης διαγνώστηκαν με τον ιό, ενώ τα Πανεπιστήμια του St Andrew’s και του Bristol ανέφεραν από ένα κρούσμα.

Το Nottingham θα κάνει όλες τις διδασκαλίες διαδικτυακά από τις 23 Μαρτίου και ακυρώνει όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό και σε κατοικίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, η επιστολή τονίζει ότι το Πανεπιστήμιο – συμπεριλαμβανομένων των βιβλιοθηκών του – θα παραμείνει ανοιχτό.

Το Πανεπιστήμιο Salford ανακοίνωσε ότι όλες οι διδασκαλίες – εκτός από τους φοιτητές του τελικού έτους – θα τεθούν σε αναστολή από τη Δευτέρα, αλλά η πανεπιστημιούπολη και η στέγαση των φοιτητών θα παραμείνουν ανοιχτές.

Το Εδιμβούργο μεταφέρει επίσης τη διδασκαλία διαδικτυακά. Οι εξετάσεις ακυρώνονται για μαθητές πρώτου και δευτέρου έτους, με τους μαθητές του τρίτου έτους, και πέραν αυτών, να συνδέονται διαδικτυακά.

Και πάλι, το Πανεπιστήμιο τόνισε ότι ήταν ακόμα ανοιχτό, με βιβλιοθήκες, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς χώρους να λειτουργούν ως συνήθως.

Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας ζήτησε από τους φοιτητές να μην παρευρεθούν στις πανεπιστημιουπόλεις τους από τη Δευτέρα, αν και, επίσης, λέει ότι θα παραμείνει ανοιχτό.

Σκοπεύει να οδηγηθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση «για να μειώσει τον αριθμό των ατόμων στην πανεπιστημιούπολη οποιαδήποτε στιγμή».

 

Πρόωρες διακοπές

Εν τω μεταξύ, το Πανεπιστήμιο του Southampton έχει αποφασίσει να μεταφέρει τις εαρινές διακοπές του κατά μία εβδομάδα, ώστε αυτή η περίοδος να λήξει στις 13 Μαρτίου.

Η θερινή περίοδος έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει κανονικά τον επόμενο μήνα.

Σε παρόμοια κίνηση, το Πανεπιστήμιο του Bristol ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη διδασκαλία πρόσωπο-με-πρόσωπο νωρίτερα αυτή την περίοδο, στις 18 Μαρτίου. Η διαδικτυακή διδασκαλία θα ξεκινήσει μετά τις διακοπές και ακυρώνονται όλες οι εκδρομές στο εξωτερικό.

Ορισμένα πανεπιστήμια είχαν προηγουμένως ανακοινώσει κινήσεις για διαδικτυακή διδασκαλία, συμπεριλαμβανομένων των Durham, Manchester Metropolitan, London School of Economics και Loughborough, όπου ένας φοιτητής έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία του Προϋποθέσεις – Κλειδιά Ας δούμε μαζί τα βήματα και τα κριτήρια για την δημιουργία μιας λίστας πανεπιστημίων. Ξεκινώντας, από την Β’

Read More »

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να εμπλουτίσετε τις αιτήσεις σας στα πανεπιστήμια Ως μέρος της αφοσίωσής του στην επιτυχία των μαθητών, το CLC ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά την

Read More »

Τι σημαίνει waitlist offer; Εάν είστε στη λίστα αναμονής, συνήθως σημαίνει ότι ένα πανεπιστήμιο αισθάνεται ότι είστε κατάλληλοι, αλλά ο αριθμός αποδοχών του περιορισμένος. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο εισαγωγής εάν το σχολείο

Read More »
Scroll to Top