Oops...
Slider not found.
Oops...
Slider with alias isometric-slider1 not found.

20 years of excellence

INSPIRED BY EXCELLENCE & INNOVATION

To CLC ιδρύθηκε το 1996 ως Κέντρο Προετοιμασίας test και Κέντρο Ξένων γλωσσών. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι οι εξής:

  • Προετοιμασία για standardized tests για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για σπουδές στο εξωτερικό
  • Τμήματα IB
  • A Levels / IGCSE
  • Εκμάθηση ξένων γλωσσών
Διαβαστε περισσοτερα

Οι αξιες μας

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Οι αξίες μας αποτελούν οδηγό της δραστηριότητας μας:

▪ Δέσμευση
▪ Αποφασιστικότητα
▪ Φιλοδοξία
▪ Πάθος
▪ Ποιότητα
  • Page Builder
  • Drag and Drop
  • WordPress Theme
Reprehenderit enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor
Anim pariatur cliche reprehenderit enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor
Cliche reprehenderit enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor

Η δική μας Ολιστική Προσέγγιση

Oops...
Slider not found.
1. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
1. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Οι εξιδικευμένοι καθηγητές του CLC αξιολογούν τους μαθητές με βάση το ακαδημαικό τους προφίλ.
2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Οι μέντορες του CLC καθοδηγούν κάθε μαθητή ξεχωριστά, μέσα από την διαδικασία επιλογής πανεπιστημίου που ταιριάζει στο προφίλ τους, το οποίο βασίζεται στα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα, τις ικανότητες τους, το ακαδημαϊκό τους προφίλ και τους επαγγελματικούς τους στόχους.
3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Στο CLC παίρνουμε την ευθύνη του κάθε μαθητή ξεχωριστά με σκοπό να τους βοηθήσουμε να πετύχουν υψηλούς βαθμούς σε τεστ, τα οποία απαιτούνται για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια που έχουν επιλέξει.
4. ΑΙΤΗΣΕΙΣ
4. ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Το CLC και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του καθοδηγούν και συμβουλεύουν τους μαθητές τους στην συγγραφή αιτήσεων, που απαιτούνται για τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως.
5. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
5. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Στο CLC οι μαθητές μαθαίνουν να:
- βασίζονται στις δυνάμεις τους
- χειρίζονται και να απαντούν σε δύσκολες ερωτήσεις
- παρουσιάζουν τις δεξιότητες τους με τον καλύτερο τρόπο

Our Specialty Services

Image

PRO BONO

Στο CLC , πιστεύουμε στην ισότιμη εκπαιδευτική ευκαιρία. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες μας pro bono σε πολλούς ιδιαίτερα υποσχόμενους φοιτητές, ειδικά από τα ελληνικά δημόσια σχολεία που δεν έχουν συμβούλους και / ή προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Έχοντας την αρχή ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ προσφέρουμε την τεχνογνωσία που παρέχεται από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας στους επιλεγμένους μαθητές μας.
Image

PROJECTS

Το CLC ενθαρρύνει όλους τους μαθητές του να ασχολούνται με τα κοινωνικά δρώμενα των δήμων στους οποίους διαμένουν, να προσφέρουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και να δηλώνουν εθελοντισμό.H ομάδα του CLC και οι μαθητές του διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην προσφορά σε σκοπούς που το αξίζουν. Το CLC με την βοήθεια του δικτύου του διατυπώνει και εποπτεύει εργασίες , που θα είναι χρήσιμες στην κοινωνία, και εδραιώνει ομάδες μαθητών που θα νοιάζονται για αυτές. Τέτοιες εργασίες μπορεί να είναι: α/ έρευνες για διάφορα θέματα που απασχολούν την νεολαία στην ελληνική κοινωνία β/ εκπαιδευτικό υλικό για βοήθεια στους μετανάστες γ/παραγωγή ερωτηματολογίων που παρουσιάστηκαν στα ενδιαφερόμενα μέλη δ/ μια σειρά από σημαντικές και ενδιαφέρουσες εργασίες.
Image

NETWORK

To CLC σας συνδέει με εκατοντάδες φοιτητές προπτυχιακών, μεταπτυχιακών ή MBA προγραμμάτων, καθώς και στελέχη της αγοράς εργασίας, οι οποίοι είναι πρώην μαθητές του εκπαιδευτικού κέντρου. Το CLC Network είναι προσβάσιμο σε όλους τους μαθητές μας, για απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν, για συμβουλές και tips για την προετοιμασία τους και για να σχηματίσουν μια συνολική εικόνα για τα πανεπιστήμια στα οποία σκοπεύουν να κάνουν αίτηση .Τo CLC Network συμβουλεύει και καθοδηγεί τους μαθητές του εδώ και 23 χρόνια και είναι πρόθυμο να συνεχίσει να το κάνει με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

From our Blog

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Εξωσχολικές δραστηριότητες

CLC18/03/2022
By: Penny S. Εξωσχολικές δραστηριότητες Τι είναι αυτές; Ως εξωσχολικές θεωρούνται οι δραστηριότητες που υποδεικνύουν στα πανεπιστήμια ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας, καθώς και το πάθος σας για έναν τομέα σπουδών.  Αυτές οι δραστηριότητες παρέχουν μια εικόνα στους υπεύθυνους εισαγωγής για το ποιος είστε ως άτομο και ποια είναι τα
Read More »
Οι τελευταίοι μήνες πριν από τα USA Applications! Τι πρέπει να κάνουν οι μαθητές;

Οι τελευταίοι μήνες πριν από τα USA Applications! Τι πρέπει να κάνουν οι μαθητές;

CLC12/02/2022
By: Penny S. Καθώς ένας κύκλος εισαγωγής φτάνει στο τέλος του, ένας άλλος αρχίζει. Και οι ανερχόμενοι τελειόφοιτοι έρχονται αντιμέτωποι με το απόλυτο άγχος να θέσουν προτεραιότητες στις δραστηριότητές τους, να διαπρέψουν ακαδημαϊκά και να ολοκληρώσουν τα SATs/Ilets/Toefls πριν έρθει η μοιραία 1η Νοεμβρίου (προθεσμία για τους early applicants). Χάρη
Read More »
Το INSEAD Μειώνει το όριο του GMAT κάνοντας ένα τολμηρό βήμα

Το INSEAD Μειώνει το όριο του GMAT κάνοντας ένα τολμηρό βήμα

CLC10/02/2022
  Βy : Peppy C. Για χρόνια τώρα, οι μαθητές έχουν προσπαθήσει να επιτύχουν πολύ υψηλές βαθμολογίες στο GMAT, δεδομένου ότι οι βαθμολογίες αυτές είναι ευπρόσδεκτες από κορυφαία Πανεπιστήμια Διοιήκησης Επιχειρήσεων, όπως το Stanford που μπορεί να υπερηφανεύεται για 738 μέσο όρο και το MIT Sloan, αλλά και το Harvard
Read More »

Testimonials

Social Awareness

Η ομάδα του CLC, Μαθητές και Γονείς υποστηρίζουν το SAFE WATER SPORTS το οποίο έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όλους, σχετικά με την ασφάλεια των θαλάσσιων σπόρ, και να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη των ατυχημάτων.
Επισκεφτείτε το site
Η ομάδα του CLC, Μαθητές και γονείς υποστηρίζουν το STREETLIGHTS, ένα κέντρο νεότητας το οποίο εργάζεται για την κοινωνική, οικονομική και πνευματική αλλαγή στους δρόμους της Κυψέλης. Ένα Κέντρο Νεότητας όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Επισκεφτείτε το site
Η ομάδα του CLC, Μαθητές και γονείς υποστηρίζουν το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο διασφαλίζει τη διαβίωση των προσφύγων, παρέχοντάς τους νομική προστασία και παρουσία, πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, προστατεύει τους αδύναμους και τα θύματα βίας.
Επισκεφτείτε το site